Meny Søk
1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  La Metropolis stå!

  Stavanger, Rogaland
  La Metropolis stå!
  Opprettet: 09.04.2018 av Ayman Hassan
  Sluttdato for signering: 09.06.2018
  Metropolis er ungdommens hus i Stavanger. Huset ligger sentralt og er besøkt av rundt 50.000 ungdommer hvert år. I Metropolis sitt tilbud inngår også helsestasjon for ungdom og uteseksjonen. Metropolis er for alle ungdommer og så og si alle tilbudene er gratis, noe som gjør det til et viktig sted for ungdom. Stavanger kommune ønsker å rive Metropolis til fordel for å bygge kontorlokaler, men per dags dato er det ingen reelle erstatningslokaler dersom dette blir gjennomført. Grunnet plasseringen slipper ungdom som skal til og fra Metropolis å passere utesteder, noe som gjør Metropolis til et trygt møtested for ungdommer, også på kveldstid. Metropolis er rett og slett et unikt tilbud for ungdommen i Stavanger, og det er nettopp derfor vi ønsker at Metropolis skal få stå der det står nå. La Metropolis stå!
  1430 av 300 underskrifter
  Se underskrifter Denne saken er lukket og kan ikke skrives under på lenger

  21 kommentarer:

  Marius Ofstad

  Søndag 06.05.2018
  Metropolis er noe av det viktigste i Stavanger blandet ungdom. Metropolis gir ungdom en mulighet til å uttrykke seg selv. Ikke minst en trygghet og en plass å være. Kontorlokaler? Det finnes 10.000 andre plasser det kan være kontorer på. IKKE riv metropolis!

  Stian Karlsen

  Fredag 20.04.2018
  Metropolis er en plass der ungdommen kan ha det bra. Det er forskjellig konserter som holdes der, og man får mange gode opplevelser fra stedet. Jeg har selv vært med på UKM, som var helt fantastisk. Metropolis skal stå!

  Christian Brynie

  Torsdag 12.04.2018
  Da har jeg lest samtlige kommentarer, og det varmer mitt hjerte at så mange bryr seg om Metropolis, huset jeg jobber på :-) mvh Christian - Metropolis

  Kristina Villemo Skjoldal Reinkjøp

  Tirsdag 10.04.2018
  River man ned Metropolis så river man ned ett trygt miljø for ungdomen. Jeg gikk ofte dit med mine venner da jeg var yngre! Hadde venner som brukte øvings lokalene til å drive med musikk, spille inn greier og sånt.. så var det metrocon, som ble holdt der, det var også fantastisk.. Har mange gode minner derfra.

  Vetle Raustein

  Tirsdag 10.04.2018
  Metropolis - ungdommens sentrum for kultur i Stavanger! La det stå!

  Nina Knutsen Kirkengen

  Tirsdag 10.04.2018
  Metropolis er et godt og sunt samlingspunkt og læringssted for ungdom, -og voksne. Det ryker av ildsjeler og talentfulle personligheter. Det kan kanskje også være unge der som kanskje hadde falt utenfor samfunnet, hadde de ikke hatt "metro" å gå til ,- for å møtes med andre "like" , for å utøve og utvikle sine talenter og interesser med støtte fra både unge og voksne som bryr seg, og i et totalt rusfritt miljø. Metropolis står for samhold, mestring og utøvelse av SUNN KULTUR i begrepets mangfold. La metropolis stå!

  Bjørn Hamra

  Tirsdag 10.04.2018
  Metropolis har stilt opp, og fortsetter å stille opp for ungdom og frivillighet igjennom en årrekke - faktisk igjennom et helt generasjonsskifte. Dagens plassering er særdeles gunstig for målgruppen, og selv om byggets alder og stand ikke er optimal ville det vært en skam og et tap for ungdomstilbudet i byen om Metropolis ble nedlagt uten et fullgodt alternativ både i form av fasiliteter og lokalisering. My two cents.

  Anders Skinner

  Tirsdag 10.04.2018
  Jeg har oppnåd masse i livet pga Metropolis, de som jobber der har lært meg utrolig mye å har alltid våre hyggelige. Jeg fikk arrangert Lan, Rusfrie Neon-Parties etc pga Metropolis, Metropolis sier aldri nei til ideene til en ungdom. Dem ser godt i alle. Ikke fjern dette tilbudet fra ungdomen, kontor er ikke viktigere en å gi ungdomen en trygge plass og fantastisk plass.

  Daniel Skavland

  Tirsdag 10.04.2018
  Man kan ikke legge ned det vi trenger mer av! Fritidstilbud til ungdommer! La metropolis stå!!

  Joanna Wojtalik

  Mandag 09.04.2018
  Metropolis var stedet der jeg gikk a jeg var 15-16-17 for å møte vennene mine, de fleste gode minner kommer derifra. Kan ikke tenkte meg at dere vil reve dette fantastiske stedet ned! Metropolis er en unngåelig element av Stavanger som en by.

  Ina Tveter

  Mandag 09.04.2018
  Vi heier masse på dere!!!

  Truls Pedersen

  Mandag 09.04.2018
  Kan sikkert stå har ingenting i mot det, men jeg vil gjere besøke steder fordi det har jeg aldri gjør før.

  Silje Hatlestad

  Mandag 09.04.2018
  Metropolis e en plass som burde være i fred, ingen tanke om å rive det ned, en bygning kan man finne en annen plass når det gjelde kontor osv..men Metropolis røre man ikje, ferdig med det! eg har vært med på mye kjekke arrangementer som tok sted der, og mer håpe eg på..Metropolis e et monument nå, det e et ungdomssted, fins veldig få av di i Stavanger..

  Kristoffer eike

  Mandag 09.04.2018
  Metropolis er ett utrolig viktig sted for de unge og til og med de eldre. Her føler man seg alltid trygg og blir veldig godt tatt imot. Jeg tar ofte turen innom helt fra bjerkreim, og storkoser meg hver gang. Om politikerene velger å legge ned ett så fantastisk godt tilbud så kommer de ikke langt før alle som bruker metropolis går til motangrep mot de som stemmer for nedleggelse. Hvis en politiker vil ødelegge karrieren sin og bli kjent som den som legger ned metropolis for å bygge kontorer, værsågod. Vi som bruker dette fantasiske tilbudet kommer til å kjempe tilbake og vi gir oss ikke. Skulle gjerne pratet med de som ønsker å rive bygget for å finne ut hva i all verden de tenker med. Er kontorer virkelig viktigere enn at ungdommen i byen har et trygt og behagelig lokale de kan slappe av i? Svarer sier seg selv. Håper dette blir innsett snart.

  Sara Logan Håland

  Mandag 09.04.2018
  Det er ikke rettferdig å legge ned dette lokalet. Hvordan skal undommer uttrykke seg og finne folk med like interesser uten en plass å være på? Dette lokalet er starten på mange eventyr, ungdommer lager og spiller inn musikk,lager kortfilm, musikk video og andre typer video. De har konsert, spillekvelder og av og till kommer bare for å henge sammen en plass. Mange dansere starter sin karriere i danserommene her og cosplay i stavanger har sin oppstart her. Det er så, så viktig at ungdommer har en plass der de kan uttrykke seg eller møte andre folk uten å måtte betale i dyre dommer. Det er få ungdommer som har nok penger og derfor syntes jeg ikke at det blir rettferdig å ta bort det beste gratis lokalet for ungdom i Stavanger.

  Mona Bakke

  Mandag 09.04.2018
  Metropolis har gitt meg mange gode minner og flere gode venner. Det gav meg et sted eg passet inn og en mulighet til å være meg. Eg håper at Metropolis får stå slik at flere ungdommer som trenger en plass å passe inn finner et hjem.

  Jostein Aase Tønnessen

  Mandag 09.04.2018
  Jeg møtte kompisgjengen som jeg henger med nå gjennom Metropolis og Smash Rogaland. Jeg tror aldri jeg hadde blitt kjent med så mange herlige mennesker hadde det ikke vært for Metropolis. Stedet er verdifullt kulturelt og sosialt sett. Jeg håper kommunen innser hvor dumt dette er.

  Geir W T

  Mandag 09.04.2018
  Typisk norsk! Typisk dårlig idé fra byråkrater og politikere! Er det ikke noen ledige kontorlokaler ute på Forus da? Kommunen kan jo heller bruke de! Men, det blir vel for dyrt for kommunen og deres ansatte, sånn ift. bompenger...

  Cathrine Stjern

  Mandag 09.04.2018
  La metropolis stå

  Vegard Sveinsvoll

  Mandag 09.04.2018
  Isje gjer dette :/

  Herman yndestad riska

  Mandag 09.04.2018
  Jeg har aldri hørt om stedet men det høres som et godt sted å møte andre ungdommer

  Legg til kommentar