Meny Søk
1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Legevakta til Drangedal ikke Skien fra 2020

  Drangedal, Telemark
  Legevakta til Drangedal ikke Skien fra 2020
  Opprettet: 16.04.2019 av Svein Roger Eriksen
  Sluttdato for signering: 30.09.2019
  Krever Folkeavstemning for å få tilbake legevakta til Drangedal! Hvordan skal befolkningen som ikke har bil komme seg til legevakta i Skien ? § 3-5.Kommunens ansvar for øyeblikkelig hjelp Kommunen skal straks tilby eller yte helse- og omsorgstjenester til den enkelte når det må antas at den hjelp kommunen kan gi er påtrengende nødvendig. Kommunens ansvar for øyeblikkelig hjelp etter første punktum gjelder undersøkelse, behandling eller annen hjelp som det er forsvarlig at kommunen yter.Plikten til å yte øyeblikkelig hjelp etter første ledd inntrer ikke dersom kommunen vet at nødvendig hjelp vil bli gitt av andre som etter forholdene er nærmere til å gi den i tide.

  2 kommentarer:

  Svein Roger Eriksen

  Lørdag 08.06.2019
  Folk i Drangedal må ha god tid å like å kjøre til Skien til legevakta og må sitte der i noen timer før en kan bli behandlet, Og kjøre til Drangedal igjen. Lykke til med fram og tilbake kjøring. Må le og myndighetene vill vi skal kjøre mindre.

  Laila Nestangen

  Fredag 03.05.2019
  Jeg vil ha legevakt i Drangedal

  Legg til kommentar

  Skriv under denne saken

  Fyll inn navn, adresse og postnummer for å signere saken. Informasjonen må oppgis slik at signaturen din kan verifiseres.