Meny Søk
1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  NEI TIL SOMMERSTENGING OG NEDLEGGELSE AV FØDEAVDELINGEN VED GJØVIK SYKEHUS

  Østre Toten, Oppland
  NEI TIL SOMMERSTENGING OG NEDLEGGELSE AV FØDEAVDELINGEN VED GJØVIK SYKEHUS
  Opprettet: 24.05.2019 av Kim Andreas Ruen Nymoen
  Sluttdato for signering: 24.07.2019
  INNBYGGERFORSLAG Etter Kommunelovens § 12-1. Innsamling av underskrifter i 2019. Vi ber om at kommunestyret i Østre Toten gjør to vedtak i sitt neste møte: 1. Styret i Helse Sør-Øst må sørge for at det ikke gjennomføres sommerstenging av fødeavdelingen ved Gjøvik sykehus i fremtiden. 2. Styret i Helse Sør-Øst må instruere Sykehuset Innlandet HF om at fødeavdelingen på Gjøvik sykehus skal bestå slik den er i dag fram til et nytt hovedsykehus tas i bruk. Initiativ v bunadsgeriljaen
  364 av 296 underskrifter
  Se underskrifter Denne saken er lukket og kan ikke skrives under på lenger

  9 kommentarer:

  tone aaslund

  Torsdag 30.05.2019
  Tryghet for fødende og deres familie

  Andreas Memphis Narum

  Tirsdag 28.05.2019
  Det må gå an å tenkje mæ riktig huggu for kommune og regjeringspolitikere i den saken , helseforetaka i dag speller rullett mæ folks helse ! Vi ælle treng lokale sjukehus tett ved.. iallfall fødeavdeling. Sånne diskusjoner fører tæll at bygda blir avfolke !

  Edle Lisbeth Hellum

  Mandag 27.05.2019
  Jeg stemmer imot stenging av Fødeavdelingen på Gjøvik i sommer. Konsekvensene er at det neste år blir sagt at det gikk bra i 2019- vi stenger i år også og så blir det flyttet permanent til Lillehammer. Det er nå uforsvarlig med all sammenslåing av avdelinger og ødelegging av fagmiljøer. Det er ikke akseptabelt!!

  Kjell annexstad

  Mandag 27.05.2019
  Trygghet for fødende

  Kjetil Svartbekk

  Mandag 27.05.2019
  Tenk på de som skal føde! Stenging går ut over tryggheten til de som skal føde.

  Fatah Yara

  Mandag 27.05.2019
  Nei

  Henrik Kalbakken Larsen

  Søndag 26.05.2019
  Er det ikke snart kommune valg? Mitt råd er å la være stemme på noen de som sitter der i dag, for nå ser hvordan de er og hvordan de bryr seg, i tillegge så synes jeg det veldig rart at ingen verken fra ledelse eller fylkesting eller fra stortinget møter opp og gir et bilde på de sier de sparer penger på? Probleme et at ingen kan eller har renget på det så det finnes ikke noe regne stykke som kan forsvare det som er bestemt. Men hvis kommunestyrfolket vise seg fram så setter de i gang i faderlig fei og redder dette opplegget her, da kan man kanskje holde valg til høsten og?

  Trond Egil Aarflot

  Lørdag 25.05.2019
  Det er heilt på jordet, og det viser stor mangel på geografikunnskaper, når politikere sitter i Oslo og bestemmer at alt mulig i distrikta skal slåast sammen for ein kvar pris, "for å spare penger". Sparinga til politikerne begynner å bli farlig, når den gpr ut over livskvaliteten til folket, og i verstefall begynner å gå ut over menneskeliv!

  Marianne Sundlisæter Skinner

  Lørdag 25.05.2019
  Skriv også under på den nasjonale underskriftskampanjen rettet mot styret i Helse Sør-Øst, hvis du ikke allerede har gjort det: https://www.underskrift.no/vis/7573/

  Legg til kommentar