Meny Søk
1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Bomfritt Sola

  Sola, Rogaland
  Bomfritt Sola
  Opprettet: 25.05.2019 av Ivar Kolberg
  Sluttdato for signering: 24.08.2019
  Vi i Sola kommune mener at det må tas en lokal folkeavstemning i.h.h.t kommunelov §39b, dette for å kartlegge og eventuelt iverksette hva innbyggerne i kommunen mener på tvers av politisk tilhørighet. Vi mener en avstemning bør lyde slik: Ønsker du en avvikling av bompengeinnkrevingen i Sola (bymiljøpakken)? Konsekvensen av et flertall som er for dette må være en avvikling av innkrevingen innen rimelig tid etter resultatet av avstemningen. Det forventes også at avstemningen avholdes innen rimelig tid etter borgerinitiativet er behandlet av Sola kommunestyre. Dette er en så viktig sak at den ikke kan avgjøres av de få som sitter i kommunestyret, da det har en stor økonomisk innvirkning på innbyggerne. Det er en avgjørelse som må tas i demokratisk ånd av alle innbyggerne, absolutt alle blir påvirket av bomavgiftene, enten i form av egen bilbruk, økte priser på offentlige transportmidler, økte taxipriser, økte priser på alt en handler da frakt av varene blir dyrere, kort sagt ALLE blir berørt.
  311 av 300 underskrifter
  Se underskrifter Denne saken er lukket og kan ikke skrives under på lenger

  6 kommentarer:

  John Keim

  Mandag 15.07.2019
  Signert på vegne av Hageland Edens Have Bompenger har kanskje en rush effekt. Men makan til misshandlig av privat økonomi og foskjellsbehandling kan jeg ikke støtte til fordel for rush avgift. Lik avgift for alle brukere av vei !

  Kristian Fixen Mejlvang

  Søndag 07.07.2019
  At betale så mange i bompenge er jo helt håbløst. Så vidt jeg ved er i sammen med os danskere dem der betaler mest i afgift i hele verden når i køber ny bil

  Anders Lindanger

  Torsdag 30.05.2019
  Uforståelig plassering av de 2 bommene som er plassert i Sola. Siden det kun er i Tananger en er fullstendig prisgitt og belastet av disse bom galgene. Flytt disse til det nye rådhusets parkering det blir like idiotisk, men da vil det gjelde samtlige innbyggere i kommunen og ikke kun ett tettsted, slik det er nå kan en ikke komme seg til kommune senter som er i Sola uten at en berøres av bom. Dette er uhørt.

  Solveig Heimvik

  Lørdag 25.05.2019
  Får håpe folk vet hva de skal stemme . Skammelig å være innestengt i egen kommune

  Tror en skal lete lenge etter noe så urettferdig som denne bom-penge modellen.

  Lørdag 25.05.2019
  Det er rett og slett skremmende at politikerne ikke ser dette. Tananger er innestengt og det er skammelig! De som har godkjent dette på vegne av innbyggerne i Sola, må ryke og reise jo før jo bedre. Politikerne er ikke i takt med folket som vanlig. Godt det snart er valg.

  Ronny Gottschalksen

  Lørdag 25.05.2019
  I tillegg til å være generell motstander av BOMPENGE modellen, så var isoleringen av Tananger virkelig prikken over «i»en....

  Legg til kommentar