Meny Søk
1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Ja til permanent bro til Sørenga!

  Oslo
  Ja til permanent bro til Sørenga!
  Opprettet: 21.01.2021 av Naomi Ichihara Røkkum
  Sluttdato for signering: 21.07.2021
  Saken handler ikke bare om de par tusen som bor der, men for barnefamiliene som skal levere og hente barna i barnehagene, for ildsjelene bak serveringsstedene som er avhengig av tilgjengelighet og for hele byens befolkning som vil ha badeidyll kort vei fra Jernbanetorget. Uten gangbro, er det som om å be folk gå fra Jernbanetorget til Tøyen (det er tilsvarende avstand om man må gå rundt). Til Sørenga er halvtimesrute på bussene. Det er ikke bra å blande badende barn og voksne med større båter. De mindre båtene har allerede tilgang til den indre delen av havna via kanalen på Sørenga fra Lohavna, og en permanent bro kan også gi rom for små båter. Det er andre steder i havneområdet i sentrum uten badende som er mer egnet for større båter. En permanent bro vil også kunne sikre bedre vannkvalitet. Vi som har signert vil ha en permanent bro til Sørenga!
  280 av 300 underskrifter
  Skriv under sak Se underskrifter

  8 kommentarer:

  Jingyi C. Sonnevelt

  Tirsdag 02.02.2021
  Ja til permanent bro.

  Yanzhong lin

  Tirsdag 02.02.2021
  Helt uenig med denne saken om fjerning av broa. For det første blir det enda lengre vei å gå fram tilbake både for vi som skal på jobben og får barna som skal til skolen. For det andre det trenger faktisk en ordentlig bro når alle skal benytte den fine sommeren og den fine utsikten. For det tredje byrådet skal først og fremst tenker på oss som er beboere i Sørenga. Håper dere skal finne en god løsning for oss.

  Hanne Wesselsen

  Fredag 22.01.2021
  Meget dårlig ide! Det går buss kun 1 gang pr time (hver 30 minutt i rushtiden). Vi som må til sentralbanestasjonen bruker 20 minutter allerede, og vil bruke enda lenger tid hvis broen blir borte! Og broen er da en attraksjon i seg selv!

  Nina Christin Braaten Karlsen

  Fredag 22.01.2021
  Dette er en sikkelig dårlig ide. Ikke bare er gangbroen verdifull for oss som bor her ute, men serveringsstedene vil ikke overleve uten. Når turveien mellom Munchs Brygge og Sørenga blir ferdig, vil det bli et flott område å gå tur i. Båttrafikken kan vel holdes til Sukkerbiten eller Vippetangen?

  Vibeke Haugen

  Torsdag 21.01.2021
  Brua er viktig for oss som har dårlig helse og gjør det lettere å komme seg ut.

  Mette Haugstveit

  Torsdag 21.01.2021
  I tillegg til allerede beskrevet gode begrunnelser for å beholde gangbrua, vil jeg tilføye hvor flott turen rundt Sørenga via sukkerbiten/operaen, bispevika, middelalderparken er. Det er jo allerede kaimuligheter for større båter ved sukkerbiten. Fint å kunne gå begge veier, og for næringslivet er det viktig at det er enkelt å gå ut på Sørenga fra operaen og Munch museet.

  Gisle Hauge Levang

  Torsdag 21.01.2021
  Ja til permanent bro

  Anne Grethe Haugen

  Torsdag 21.01.2021

  Legg til kommentar

  Kommentarer som ikke signeres med fullt navn, eller på annen måte bryter med vilkår for bruk, vil bli slettet.

  Skriv under denne saken

  Fyll inn navn, adresse og postnummer for å signere saken. Informasjonen må oppgis slik at signaturen din kan verifiseres.