Meny Søk
1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Makeskifte - Nidarøhallen til Dragvoll

  Trondheim, Trøndelag
  Makeskifte - Nidarøhallen til Dragvoll
  Opprettet: 06.07.2016 av Håvard Ravn Ottesen
  Sluttdato for signering: 07.08.2016
  NTNU skal flytte til et allerede trangt sentrum. Kommunalt flertall ønsker å bygge om Trondheim Spektrum til Trondheim Monstrum. Ved å signere denne saken, ber du om at Trondheim kommune utsetter utbygging av Spektrum til fordel for å gjennomføre tilsvarende på Dragvoll. Ved realisering av et storhallprosjekt på Dragvoll vil det også være mulighet for etablering av internasjonal svømmehall og NTNU kan få tilgang til attraktive arealer. #makeskifte
  301 av 300 underskrifter
  Se underskrifter Denne saken er lukket og kan ikke skrives under på lenger

  4 kommentarer:

  Håvard Ravn Ottesen

  Mandag 11.07.2016
  Saken er nå sendt til bystyret som innbyggeriniativ.

  Håvard Ravn Ottesen

  Mandag 11.07.2016
  Det ryktes om et debattmøte i regi av Adresseavisen torsdag førstkommende. Før det må en nå målet om 300 signaturer. Akkurat nå er det 286 signaturer - som betyr at vi mangler kun 14 stykker for å kreve at også dette alternativet utredes. Signer derfor og del. Signer også om vi overstiger minsteantallet. I tillegg til de 286 signaturene som er bokført fra innbyggere i Trondheim, er det også 25 utenbys signaturer, som gir støtte - men som dessverre bystyret i Trondheim kommune ikke har forpliktelse ovenfor.

  Håvard Ravn Ottesen

  Fredag 08.07.2016
  Kjapp oppdatering etter å ha passert vel 2/3 av signaturene som kreves (og gjerne flere signagurer).... Hvorfor Dragvoll? Trondheim er i ferd med å realisere en gigantisk kollektivsatsning - superbussene. En av de i dag mest traffikerte aksene inkluderer Dragvoll og det investeres store summer. Da er det viktig å sikre etterbruk også, og ikke et tomt universitetsbygg med boliger rundt. Det er utredet alternativer på Tempe og Leangen - men ikke Dragvoll. Dette, naturlig nok, da snøballen begynte å rulle var det ikke vedtatt av regjeringa at Dragvoll skulle flyttes. Følgelig kom etterbruk av Dragvoll ikke på kartet. Med tilstrekkelig politisk vilje og gjennomføringskraft, er det mulig å realisere dette prosjektet i god tid før EM 2020. Trondheim får sin storstue - med en infrastruktur som fungerer. I tillegg, som en oppside, vil dagens spektrum kunne være i full drift i byggeperioden. Da kan det tenkes at vi også får noen store navn her på konsertfronten vinterstid før 2020. For å få politikerne på rett kurs, er det derfor viktig at du bidrar til at venner og kjente bosatt i Trondheim signerer denne. På den måten kan du sette agenda for debatten som foregår på rådhuset. Folkets røst er viktig!

  Håvard Ravn Ottesen

  Torsdag 07.07.2016
  Kjære deg som leser dette. Antallet signaturer til denne kampanjen har gått over all forventning. Med mer en 100 signaturer i løpet første døgnet uten annet enn en facebookposting, har jeg troa. Det er behov for minimum 300 signaturer av innbyggere i Trondheim for at bystyret skal realitetsbehandle saken. Gjerne flere også - da plasseringen av trønderidrettens storstue er et anliggende for mer enn bare Trondhjemmere. Del derfor gjerne med de du snakker med på nett og utenom. Oppfordre folk du kjenner til å signere iniativet - slik at politikerne får høre hva velgerne tenker.

  Legg til kommentar