Meny Søk
1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Folkeavstemning om bomring i Drammen

  Drammen, Viken
  Folkeavstemning om bomring i Drammen
  Opprettet: 17.09.2016 av Olav E Teigen
  Sluttdato for signering: 17.10.2016
  Vi krever folkeavstemning om bomring i Drammen, og spesielt om utestengning av enkelte bydeler. Buskerudbyen er samarbeid mellom Buskerud fylke, Fylkesmannen, Statens vegvesen, Jernbaneverket og kommunene; Lier, Drammen, Øvre / Nedre Eiker og Kongsberg. Vi syntes det er urettferdig at folk fra Tangen, Åskollen og Skoger må betale for å reise til jobb, butikker, idrettsarenaer, kulturtilbud og byens sentrum. Prinsippet for buskerudbyen var bommer på kommunegrensene, ikke inn i selve kommunen. Vi får heller ingen ny vei for det vi vil bli pålagt å betale i form av bompenger. Bommen på Rundtom vil dele Brandengen skolekrets i to, og lage en barriere midt i bydelen og til hinder for naturlig integrasjon. Politikere i Drammen har fullstendig valgt å se bort fra folkets røst både i bom saken og saken med kommunesammenslåing. Dette ønsker vi å få en slutt på, spesielt i en så stor og viktig sak. VI ØNSKER FOLKEAVSTEMING OM BOMRING I DRAMMEN OG DENNE UTESTENGINGEN AV HELE BYDELER FRA SENTRUM OG RESTEN AV KOMMUNEN: Skriv under på denne kampanjen!
  1084 av 300 underskrifter
  Se underskrifter Denne saken er lukket og kan ikke skrives under på lenger

  7 kommentarer:

  Olav E Teigen

  Fredag 23.09.2016
  Herleik: Jeg er redd det ikke går an å endre på teksten. Flott at Konnerud også engasjerer seg, men hvorfor starte egen sak (kun om Konnerud) når denne saken allerede fantes? Den heter tross alt "Drammen". Det er kun i detalj teksten at Konnerud var utelatt. Det var min feil og jeg har beklaget det. Men da hjelper det svært lite at Konnerud gjør det samme og kaller den Konnerud. Dette prosjektet går åt skogen om vi ikke evner å samle oss, er jeg redd...

  Herleik Guttormsen

  Torsdag 22.09.2016
  Dette tiltaket støtter jeg fult ut, men det er svært viktig å stå samlet i denne saken dersom vi skal vinne frem. Nei til bom på Konnerud har nå samlet over 2300 medlemmer. En viktig bydel å hensyn til på lik linje med de andre. Her bør administrator av siden gå inn å korrigere innledningen slik at vi unngår spekulasjoner om hvorfor Konnerud er utelatt.

  Olav E Teigen

  Mandag 19.09.2016
  Ang spm om Svelvik og bom så har jeg ikke svaret. Kanskje det er en del av ordførerens "velkomstpakke" til nye kommunemedlemmer? Det springende punkt er at i Svelvik så har de fortsatt et sentrum med alle tjenester og serviceområder som trengs for å løse dagligdagse behov uten å måtte krysse en bomstasjon. Det har ikke de bydelene det her er snakk om.

  Uffe Ellemann

  Søndag 18.09.2016
  Hva skjer nå som Svelvik blir endel av kommunen? Det blir jo feil å sette bommen på grensa ved Norgips også? Kommunegrensene skal jo flyttes.

  Olav E Teigen

  Søndag 18.09.2016
  Angående Konnerud: Konnerud burde selvsagt vært nevnt på lik linje med resten av bydelene. Dette var min feil og jeg beklager. Det gikk litt fort seg. Overskrift og målsetting med aksjonen utelater derimot ikke Konnerud på noen som helst måte. Denne bydelen skal med som resten av Drammen.

  Bompenger Drammen

  Søndag 18.09.2016
  Det er idiotisk og barnslig. Ble desverre kommunesammenslåing med Drammen også. Politikere over og ut, som ikke turde å ha folkeavstemming.

  Lars Andreassen

  Lørdag 17.09.2016
  Hvorfor nevner dere ikke Konnerud??

  Legg til kommentar