Meny Søk
1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Ny ishall

  Bergen, Hordaland
  Ny ishall
  Opprettet: 22.01.2017 av Carl-Andre Bolstad
  Sluttdato for signering: 22.02.2017
  Nå har bystyret lagt frem en plan om å fornye området rundt Brann Stadion med nye haller og baner. I samme forslag velger de å forkaste Bergenshallen uten å ha en plan om ny ishall. Det kommer til å være katastrofalt for all is-relatert idrett dersom det ikke kommer em ny isflate i Bergen snart. Bergenshallen lever på lånt tid, og kommer snart ikke til å være godkjent for bruk lenger. Skriv under saken og hjelp hockey, kunstløp, bandy etc. Til å leve.
  375 av 300 underskrifter
  Se underskrifter Denne saken er lukket og kan ikke skrives under på lenger

  5 kommentarer:

  Sebastian sweeting

  Onsdag 25.01.2017
  Heia!

  Simon Østvold

  Søndag 22.01.2017
  Kom akkurat fra Stavanger. Stavangerhallen er til etterfølgelse!

  Svein-Ivar Lillehaug

  Søndag 22.01.2017
  Beklager dårlig layout på min forrige. Systemet her har fjernet alle linjeskift -- og da blir det rot når punkt-lister skal leses.

  Svein-Ivar Lillehaug

  Søndag 22.01.2017
  Bergenshallen kommer forhåpentligvis som ny ishall med to isflater (står i forslaget til ny IP), og her må det jobbes for den ene med Div.1 standard med plass for 1.000 tilskuere (som også er nødvendig for nasjonale kunstløpstevner og deres is-show to ganger pr. sesong), og så den andre som en helt enkel treningshall med plass for inntil 100 tilskuere. Før Bergenshallen kan røres (1-2 sesonger uten is) må vi ha midlertidig erstatnings-is: - Byarena med is: nødvendig også for Elitehockey, og med litt ekstra kapasitet for bredde. - Åsane med to isflater (Div.1 + treningshall, som nye Bergenshallen). Nye Slåtthaug Is-senter kan også tenkes å gi noe erstatnings-is mens Bergenshallen er ute av funksjon (gjennom 1-2 hockeyrinker på innerfeltet), men husk om nye Slåtthaug: - Ikke egnet for hockeykamper over U10, og ikke for kunstløpstevner/show. - treninger/kamper går ikke sammen med skøytestevner. - ikke egnet for hockeytrening når skøytetrening på 400-metersbanen (sikkerhetsrisiko). Arbeidet på Slåtthaug vil også kreve erstatnings-is: - gamle Bergenshallen og enkel ishall på Åsane kan ikke ta dette alene. Vil kreve 250-300m bane med tak (gir rink på innerfelt) på Stord. - og vil også kreve dobbel Åsane + gjerne ferdig Byarena og evt. Bergenshallenx2 først. Derfor -- Scenariet som ikke kveler is-idretten i Bergen, i rekkefølge: - Dobbel Åsane - Byarena med is (innen 2020) Og så, den ene eller den andre av de to under først: - Ny dobbel Bergenshallen - Slåtthaug med tak (Stord bør fikses før Slåtthaug) Byrådet og deres foreslåtte Idrettsplan ønsker ikke å forstå dette helt. Litt gledelig fra deres forslag til ny IP dog, en kommende ny ishall i Laksevåg (etter flerbrukshall og basseng) som vil gjøre det mulig å utvikle både Lyderhorn IK og kunstløpklubben der ute gjennom tilgang til en ishall på idrettens premisser i tillegg til dagens kjøpesenterishall. Ting henger sammen. Både Ishockeykrets, Ishockeyforbund og Idrettsråd har forsøkt å forklare Byrådet dette, men ting tar tid........ og feilskjær i de mange idrettspolitiske prosessene som nå kjøres kan medføre katastrofale følger for is-idrettene.

  Ole L. Ødegaard

  Søndag 22.01.2017
  Her viser bystyret med Scheldrupen i spissen, sitt sanne ansikt. Han har allerede blitt tatt for å ha en skjult agenda en gang i Byarena saken, nå er han igang igjen! Den mannen er ikke til å stole på. Han spiller et spill i kulissene på lag med håndballen, for å få enda flere haller til en idrett som allerede har masse haller å bruke. Han sier han skal være idrettens mann? Nei han er nok mest opptatt å få vere med i gutteklubben grei! Idretten i sin helhet har han bevist at han ikke bryr seg om.

  Legg til kommentar