Meny Søk
1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Vi krever at taksten for bomringen ikke endres og planer om flere bomstasjoner ikke iverksettes

  Oslo
  Vi krever at taksten for bomringen ikke endres og planer om flere bomstasjoner ikke iverksettes
  Opprettet: 15.05.2017 av Raza Ashraf
  Sluttdato for signering: 15.06.2017
  Vi mener at takstene for bomringen rundt Oslo er allerede såpass høye at myndighetene isteden skal finansiere Oslo pakke-3 med andre midler (oljepengene?) enn å la bilistene dekke regningen. Vi er opprørte over å bli offer for ugjennomsiktig og udemokratisk prosess innført bakveien og unndratt enhver form for brukermedvirkning. Den type "spleiselag" kan på ingen måte rettferdiggjøres. Flere bommer rundt Oslo vil fordyre alle varer og tjenester og kan bety næringsdød for flere bedrifter i Oslo. Dette vil sette stopper for en effektiv vekst og utvikling. Det er stor sannsynlighet for at sluttregningen havner hos de som har minst fra før. Myndighetene har heller ikke tatt hensyn til enkelte bilister som har gått over til "grønnere" biler (hybrid, hydrogen mfl.) dem burde få rabatt gjennom bomringen. 1. Myndighetene ikke endrer taksten for bompassering 2. Det ikke settes opp flere bommer innad i Oslo eller ved kommunegrensene Ønsker samferdselsmyndighetene å bedre luftkvaliteten så kan dere heller flytte Skip og ferjer ut av Oslo. Det er viktig at Oslo og Akershus borgere blir hørt i denne saken da dette er et maktovergrep. Mennesker her i byen som kanskje ikke bruker bilen hver dag, har like mye rett til å bruke den på lik linje som andre mennesker her i Norge
  3100 av 300 underskrifter
  Se underskrifter Denne saken er lukket og kan ikke skrives under på lenger

  98 kommentarer:

  Marthe Hansen

  Torsdag 09.11.2017
  Bor på Lambertseter, 200-300 m fra bommen på Abildsø. Som pensjonist liker jeg meg ved Østensjøvannet, men helsen gir meg ikke mulighet til å gå Lambertseterveien/-bakken ned og opp etter turen ved Ø.vannet. Et av de nye forslagene er å sette bommer ved både ned- og oppkjøring i Lambertseterveien. Med økte priser vil en søndagstur koste kr 88 bare i bompenger !! Bompengene brukes til alt annet enn de ble øremerket for: Veier! Nå har politikerne virkelig forstått at her kan de få penger i kassa. Vedtaket var at bommene skulle rives i 2007, utsatt til 2013 - og nå, i 2017, foreslås 60 nye bommer i stedet... !! Helt utrolig! Kan man i det hele tatt stole på politikere? La bomprisens være som de er - vi er ikke alle rike, arbeidende, spreke, syklende ungdommer... Med de nye prisene i bomringen vil det bli mye mer innesitting. Og hva vil innesittende pensjonister med dårlig helse koste samfunnet? GALSKAP PÅ HØYT NIVÅ!

  Hamid Fakhri

  Fredag 20.10.2017
  Stopp bompenger! Nok er nok! Dette må stoppes så fort så mulig og ikke mer bompenger i Norge som alle andre land. Dette her med bompenger i Norge er flaut. Alle andre land ler av Norge. De som har med bompenger å gjøre er mafiavirksomhet i norge.

  Sumera Haider

  Lørdag 09.09.2017
  Vi er sterkt imot bompenger. Dette rammer oss som har minst og som er nødt til å kjøre. Ikke alle kan sykle som bor utenfor sentrum og har barn som skal droppes i barnehager/ trening.

  Issam N

  Torsdag 24.08.2017
  Stopp bompenger! Nok er nok!

  Mohamed Oulkadi

  Torsdag 25.05.2017
  Vi er alle imot denne mafiavirksomheten

  Raza Ashraf

  Søndag 21.05.2017
  Hei, 1000 takk til alle sammen som skrev under på denne saken. Saken blir sendt inn i dag siden byrådet skal ha en planleggingsmøte angående dette 23.05.2017 og vi får håpe på at kommunestyret/ fylkestinget kommer til samme konklusjon og forkaster disse "kjipe" planene for økte bomavgifter og flere bommer. Jeg ber alle om å melde seg inn på vår facebook gruppe: "Folkeaksjon Mot Økte Bomavgifter Og Drivstoffavgifter" slik at vi samlet kan vise vår motstand til denne absurde avgiften. NOK ER NOK

  Ken Gyck

  Fredag 19.05.2017
  Dere stemmte frem et sosialistisk byråd , ta konsekvensene.

  Maria Birkeli

  Fredag 19.05.2017
  Galskap

  S. ali

  Fredag 19.05.2017
  Tilbake til fortiden... Finn frem esler og hester.

  Patryk Kubasinski

  Fredag 19.05.2017
  NOK ER NOK!

  Kykkeli Ky

  Fredag 19.05.2017
  Hvorfor må vi betale til Oslo nå vi IKKE SKAL TIL OSLO ? Bygg ny vei UTENFOR Oslo slik alle byer i hele verden gjør.... da kan jeg betale der... la Oslo mure seg inne bak BOMRINGER til de sitter der alene med syklene sine.... Men selvsagt, et sted må dette stoppe. Hvem tror de at de er, AP har solgt sjæla si til MDG. fy f... Sett opp avgiftene på alle biler som er registrert i OSLO , sett opp avgiften på drivstoff som selges i OSLO.

  Guri Nordmann

  Torsdag 18.05.2017
  Om de så hadde brukt pengene på å utvide kollektiv-tilbudet og senket (eller fjernet) prisene for kollektivtrafikk hadde jeg vært med, men dette er bare tull! De som må kjøre bil må fortsatt kjøre bil, så dette løser ingenting!

  Sohail Maqsood

  Torsdag 18.05.2017
  Dette må stoppes!!!

  Asim ahmad

  Torsdag 18.05.2017
  Dette er kun med på å skape enda større forskjeller. Et tiltak som kun straffer de med minst ressurser. Fokuse bør heller ligge på å gjøre kollektiven mer tilgjengelig. Ikke straffe de som må kjører bil i en allerede travel hverdag. Tragisk utvikling!! Enda et tegn på at politikken mister som troverdighet.

  Sobia Sohail

  Torsdag 18.05.2017
  Dette må stoppes!

  Christian Foss

  Torsdag 18.05.2017
  Galskap

  Arne Knudsen

  Torsdag 18.05.2017
  Bergen er ikke bare området mellom Sydneshaugen og rådhuset noe som man får inntrykk av når en ser på de forslag som Tryti kommer med. Hun er en ekstrem lokalpatriot merkelig nok fordi hun er ikke fra Bergen. Hun vil hvis hun får gjennomslag for sine bompengeforslag endre bybildet dramatisk og har det ikke vært vanskelig i handle i sentrum til nå vil det bli så dyrt at det kommer mange butikkdød i kjølvannet. Skal byens sentrum bli et område for suvenir butikker og kaffesjapper? Det ser slik ut. Denne byregjeringen spekulerer mad folks tålmodighet og det som kjennetegner dette e politikk uten konsekvens analyse som er komplett fraværende. Vi snakkes om to år Tryti.

  Bjørn Halvor Enciso Kvilhaug Kystpartiet.

  Torsdag 18.05.2017
  Vi i kystprtiet er totalmotstander av bompenger, det er ikke bare en grunn til, men mange. 1. Urettferdig betale skatt av netto utbetalt lønn/trygd. 2.Ved bygging av veier får staten tilbake ca 70 til 80% av utbetalte anbudspenger i form av moms og andre skatter. 3. Staten tjener govt på veibygging i samfunnsutvilkling. 4. Å holde liv i uprodukive arbeidsplasser som bomselskapene er. 5. Fuller banker med rentepenger, nei takk. 6. Urettferdig skatt som rammer en kun etter hvor vi bor. 7. Bompenger rammer hadest dem som har minst i samfunnet. 8. Bompenger som kan ramme en famillie med opp mot 30000 og gjerne mer er en skandale. 9. Skal vi fjerne fattigdømmen i Norge må vi først begynne med å fjerne bompengene. 10. Stem på nei parti, nei til bompenge parti til valget, det er ditt valg, du har da makten på valgdagen med ditt våpen mot bompengene, din stemmeseddel.

  Slimane Azouagh

  Torsdag 18.05.2017
  Det må stoppes

  Åge Gutt

  Torsdag 18.05.2017
  Stopp galskapen nå , nok er nok........

  Kjell Arvid Skaraas

  Torsdag 18.05.2017
  galskap

  Dino omar

  Torsdag 18.05.2017
  Kjør til fattige Sverige som ikke har olje og lever av hvitevarer og biler generelt industri enda har en bomstasjon som koster 20 kr å passere,de tok inn over 200.000 asylsøkere og ikke faen at de har økt noe alt er billig der bortsett fra bleier...er du en rik person blir du gjerrigere akkurat som Norge de er styrt rike men blir bare gjerrigere og folk må betale haugevis for alt,husker jeg kjøpte en bil fra kristansand jeg passerte 19 bomstasjoner til jg var i Oslo det er sarkastisk rett og slett,men det norske folk er saueflokk som følger gjeteren.

  Seyhan A

  Torsdag 18.05.2017
  Det må stoppes og fjernes som har allerede blitt satt opp.

  Raza Ashraf

  Torsdag 18.05.2017
  1. De skrudde opp parkeringsprisen i hele Oslo (opp 50%) 2. De endret avgiftsbelagt parkeringstidene fra 09 - 20 man - lørdag. (Mot tidligere 09-16 man - fredag) 3. De innførte dieselforbud enkelte dager 4. De har fjernet en god del parkeringsplasser rundt omkring i Oslo og planer om å redusere dette ytterlige. 5. Gjort veiene trangere og større sykkelfelter STOPP! 6. Nå øker taksten for bomringen til hhv. 48 og 43kr og i rushtid 58 og 53kr. (01.10.2017) 7. Enda (hele 55stk) flere bom innad i Oslo. Vil være bom for å gå ut og inn av forskjellige bydeler i Oslo. Fabian Stang du er dypt savnet i Oslo!!

  Suat Tulum

  Torsdag 18.05.2017
  Umiddelbart bør stoppes

  Joe paulo

  Onsdag 17.05.2017
  Fean staten tenker ikke på oss så vi må gjøre tiltak i 1 uke ingen kjører bil eller fyller drivstoff. Det til svarer noen millioner. Og alle vet per dags dato når du jobber bra sjefen ser ikke på deg men når du gjør det dårlig blir du innkalt på teppe. La oss prøve å til kalle staten på teppe

  Jonas Myhrvold

  Onsdag 17.05.2017
  Hei folkens! Jeg har satt opp et arrangement for en bil-demonstrasjon utenfor rådhuset på Facebook: https://www.facebook.com/events/685042461698904/ Som det har blitt nevnt tidligere her, den eneste måten å stoppe dette på er at vi gjør oss hørt og at vi faktisk demonstrerer. Syntes det er bedre å heller fylle hele plassen utenfor Rådhuset enn å blokkere en bomring, da dette bare går utover vanlig folk. Det beste er å irritere politikerne :)

  M Malik

  Onsdag 17.05.2017
  Må stoppes!

  Manoj kumar

  Onsdag 17.05.2017
  Må stoppes.

  Abu Omar

  Tirsdag 16.05.2017
  Ingen av disse kommentarene vil bli hørt, det eneste som nytter er at vi går ut og demonstrerer. Jeg foreslår at alle sammen parkerer bilene sine foran samtlige bomstasjoner i rushtrafikken for å sette et standpunkt. Denne metoden har fungert i andre land og vil fungere her. Vi nordmenn er for naive og stoler blindt på våre politikere. Dette er dessverre resultatet. Vi har til slutt ingen stemme. Det er virkelig på tide å gjøre noe før det er for sent.

  Geeta Handa

  Tirsdag 16.05.2017
  Absolutt må stoppes

  Truls Vines

  Tirsdag 16.05.2017
  MDG må bort. Selv om henne er en brikke i sjakkspillet deres. Det bør samles like mange underskrifter for å få henne fjernet. Jeg betaler gjerne for det enn bommen i Oslo hahaha

  W Khan

  Tirsdag 16.05.2017
  Drittunger styrer oslo... Folk som sitter å styrer dette har ikke selv bil, barn, hytte, familie å besøke eller noe slikt. Sykler rundt som narkomane, flyr rundt i drosje og dyre biler som betales av våre lommer. Skam dere.

  Stian Nilsen

  Tirsdag 16.05.2017
  Vi må gjøre noe med dette før det er forsent. Noen skylder på AP. Rart vi ikke hadde noe av dette tullet og folke plagene når AP hadde styret. Har aldri angret så mye på ikke stemme før. De siste 4 årene har ødelagt både livskvaliteten til hele vår nasjon og gjort det vanskelig å se en sikker fremtid på mange måter. Både bedrifter og privatpersoner sliter mer enn før uærlige og uerfarne mennekser fikk satt bak spakene. Vi må stå sammen som det demokratiet Norge står for. Uansett alder, bakgrunn,nasjonalitet eller interesse. Det er trossalt vår fremtid, vårt land og vår by.

  Anders Bennett

  Tirsdag 16.05.2017
  I andre land så får man kompensasjon fra staten for å bytte inn diesel bilen, hvorfor gjør man ikke det her? Jo, fordi vi skal melkes for alt vi har og vi skal finansiere alle andre ting De tenker ikke på miljø, de tenker mer penger

  Imran Majid

  Tirsdag 16.05.2017
  Det må stoppes

  imad ben

  Tirsdag 16.05.2017
  Dette må stoppes!!! alt for høy pris fra før! :-(

  Abid Masood

  Tirsdag 16.05.2017
  Det er allerede alt for høyt.

  Ömern A-Lee

  Tirsdag 16.05.2017
  Dette må stoppes, nok er nok!

  Shazam Ali

  Tirsdag 16.05.2017
  Den ikke bra

  Nassima Fouanis

  Tirsdag 16.05.2017
  Det må stoppes

  Ahmed Ali

  Tirsdag 16.05.2017
  Det må stoppes!

  Stian Frilseth

  Tirsdag 16.05.2017
  Husk at en stemme til AP er en stemme til MDG, som i Oslo. Folk stemte AP og AP tok med seg MDG på lasset for selv å få makt. Det samme vil skje om AP vinner valget som kommer, tenk MDG i regjering...

  Ammad A

  Tirsdag 16.05.2017
  Nei takk!!Det må stoppes

  Christopher Andrea

  Tirsdag 16.05.2017
  .. Uansett utfall, regner jeg med at alle som stemte på MDG har fått en MEGET bratt læringskurve(?!).

  Michal Siwiec

  Tirsdag 16.05.2017
  det må STOPPES

  Kim André M. Andersen

  Tirsdag 16.05.2017
  Det blir feil at 1 bompassering koster det samme som 2 liter melk. Enda mere feil blir det om det skal dobles, slik at det faktisk vil koste 4 liter melk å passere bomringen. Jeg er en av de som jobber om natten og ofte har med meg dyrbart utstyr. Det å stå på en bussholdeplass med utstyr til 50-60.000 kroner frister ikke 04:00 på morgenen. Og hva skjer med de som har minst? De kan knapt røre seg rundt utover der bussnettet går lenger. Om dette vedvarer kan nok en av bieffektene bli at folk "rømmer" og alt man sitter igjen med er navere, hipsterne og eliten som skor seg på Ola Normann.

  Det må stoppes

  Tirsdag 16.05.2017
  Må stoppes

  Marziya Fasihi

  Tirsdag 16.05.2017
  Dette må stoppes

  Thomas Borgen

  Tirsdag 16.05.2017
  Vi må vel kansje prøve og samle oss, ikke bare stå enkeltvis og klage, men faktisk gjøre noe med det, Transporten streiker, det vil si vare og person transporter, håndverkere bør også streike, dem må jo ha bilen på jobb, ellers bør også alle som er avhengige av bilen i jobb streike. Tror nok at en stor streik vil være den eneste måten og nå frem til politikerne på

  Ann Ann

  Tirsdag 16.05.2017
  Hva med å SENKE prisene på kollektiv transport og BEDRE tilbudene istedenfor???? Man blir jo presset til å la bilen være og benytte seg av et dårlig tilbud i tillegg til at man bor utenfor byen uten særlig mange valg. Gi et bedre alternativ først før noe som helst fjernes!!!

  Janne Wessel Hobøl

  Tirsdag 16.05.2017
  Ser noen skylder på regjeringen. Det er Arbeiderpartiet og de grønne som bestemmer i Oslo...

  Gry Solberg

  Tirsdag 16.05.2017
  Stopp galskapen! Hinsides all fornuft!!

  Ada Gislingrud

  Tirsdag 16.05.2017
  Må stoppes!

  Sikandar Raza

  Tirsdag 16.05.2017
  De er ikke rart at i en av verdens rikeste land folk flest lever under fattigdom nivå p.g.a dyre matvarer, bensin, klær ikke minst bompenger over hele landet, of priser stiger hvert år. Hvis staten mener at vi skal slutte å bruke bilen, så må de komme med gratis collative tilbud.

  Hilde Wøien

  Tirsdag 16.05.2017
  Jeg får ikke skrevet under, for jeg bor i Sverige???? Men dette MÅ stoppes, hva med alle turister som kommer til Norge?? Og pendlene, når halve lønnen for noen går til bompenger? Buss? Den blir nok også dyrere!! STOPP!!

  Hakim Sawan

  Tirsdag 16.05.2017
  Regjeringen må skamme seg. Det må stoppe.

  Ali Reza

  Tirsdag 16.05.2017
  det må STOPPES

  Hamidollah maher

  Tirsdag 16.05.2017
  Nei takk det må stoppes

  Øivind Hansen

  Tirsdag 16.05.2017
  På tide byen får politikere som faktisk er opptatt av å gjøre folks hverdag enklere, ikke vanskeligere, mer tidkrevende, komplisert og trettende. Tid er luksus for de fleste, og istedet for å bruke 2 timer på å komme seg til og fra jobb vil vi heller tilbringe tid med familen. Bilen er kommet for å bli, og alle bor ikke i Sentrum. De fleste bor faktisk ikke engang i sykkelavstand fra sentrum. Vi har barn som ofte har trening og fritidsaktiviteter langt fra der de bor. Jeg har f.eks en datter som danser ballett mer enn en mil fra der vi bor. Hun hadde måttet slutte hvis vi ikke kunne kjøre henne. MDG lever i en fantasiverden fjernt fra der vi andre er. Nå må dere komme ut fra dvalen.

  Erik Gravdal

  Tirsdag 16.05.2017
  Stopp

  Farheen nasir

  Tirsdag 16.05.2017
  Nå er det nok.. Det må stoppes

  Herman G

  Tirsdag 16.05.2017
  husk at en stemme på alt annet enn høyre og frp er en stemme til mdg. Bare se i Oslo, der har mdg 8 prosent av stemmene og arbeiderpartiet har flertall. Likevel klarer mdg å gjennomføre dette. Hva tror dere kommer til å skje om mdg kommer i regjering?

  Waqas Amin

  Tirsdag 16.05.2017
  Nei takk til flere bom!

  Tessa Hafstad

  Tirsdag 16.05.2017
  Jeg er alenemor, ekstra tøfft for meg, når jeg må kjøre sønnen min til treninger og sånt. Pluss jobber fullt.. kunne ikke rukket og få den kaballen opp med kollektiv tidsmessig.ville bytte klubb, for å følge hans trener gjennom flere år.. men pga bomring tullet, tør jeg ikke Da vi da må passere bom 5dager i uken for å trene i den nye klubben. Og det ville bli allt for dyrt for meg, som allerede sliter nok. Ganske frustrerende.. det florerer ikke akkuratt av turnklubber i nærområdet her hvor vi bor

  Saroj Plaha

  Tirsdag 16.05.2017
  Dette må stoppes.

  David Johansen

  Tirsdag 16.05.2017
  Dette minner om gammeldags landeveisrøveri. Det bør stoppes inntil det finnes reelle alternative veier uten om byen. Oslo skor seg på bilister som ikke har interesse av å kjøre gjennom byen, men må det fordi det ikke finnes brukbare veier utenom. Flytt trafikken utenom byen og forurensningen vil gå ned sammen med støynivået. Dessverre vil ikke styresmaktene gjøre det da de tjener for mye på bomringen. Dette har kun med grådighet å gjøre, ikke miljøet!

  Pål Nordheim

  Tirsdag 16.05.2017
  Stopp plyndringen av folket og gjør det dere er satt til uten og flå folk! Oslo vandalstyre må fjernes og erstattes av noen med omløp i toppetasjen!

  tayyab mahmood

  Tirsdag 16.05.2017
  Det må stoppes

  Faraz ali

  Tirsdag 16.05.2017
  Glasskap som må stoppes!!!

  Tara Mahm

  Tirsdag 16.05.2017
  Nei til flere bom!

  Nok er nok!

  Tirsdag 16.05.2017
  Utrolig at det går an å foreslå noe sånt. Trodde politikerne var der for å tjene folket, ikke gjøre livet surt og vanskelig for dem. Slike avgifter er usosiale, de rammer de som har minst, og de har liten eller ingen effekt. AP gneller stadig om at de rike må betale mest skatt. Dette rimer ikke med en slik holdning. Dette vil ramme de fattige, mens de rike ikke merker særlig til det. Oslos udugelige politikere må byttes ut. Jeg håper folk stemmer smartere neste gang.

  Muhammad Tanveer

  Tirsdag 16.05.2017
  Idiot politikere. De må stoppes. Ellers vil de gjøre livet vårt helvete.

  stopp det tullet deres! NOK ER NOK

  Tirsdag 16.05.2017
  Vi betaler nok fra før! Dette er psykt! Stopp å rane norske befolkningen.

  Noman afzal

  Tirsdag 16.05.2017
  Nei til flere bom og pris økning !!!!!

  Hasina Maher

  Mandag 15.05.2017
  Dette er virkelig galskap å lure folk

  Ijaz chaudhary

  Mandag 15.05.2017
  Slutt med å lure norske befolkningen Nå!!!

  Faraz Arshad

  Mandag 15.05.2017
  Herregud !! Må stoppes...

  Asim Sheikh

  Mandag 15.05.2017
  Må stoppes!!

  Adeela Nadeem

  Mandag 15.05.2017
  Galskap må stoppes

  Aqil Qadir

  Mandag 15.05.2017
  Jeg har ikke bil men syns det er galskap med så høye bom penger.

  Mona A.

  Mandag 15.05.2017
  Må stoppes.

  Asad hussain

  Mandag 15.05.2017
  Det er mere rike som bor i Oslo enn vanlige fattige folk derfor juster de prisene som de vil fordi de vet at fattige er lite og de blir ikke hørt og rike kan betale uten å klage.

  Sverre Wiig

  Mandag 15.05.2017
  Må stoppes, galskap....

  Bibi Musavi

  Mandag 15.05.2017
  Vi kan ikke finne oss i politikernes galskap. Ja til folkeaksjonen mot økte takster!!!

  Dette må stoppes

  Mandag 15.05.2017
  Dette må stoppes.

  Meer Mir

  Mandag 15.05.2017
  Må stoppes

  Usman Sheikh

  Mandag 15.05.2017
  Må stoppes

  Abbad Arif

  Mandag 15.05.2017
  Må stoppes

  Reidar Holthe

  Mandag 15.05.2017
  Dette må stoppes.Alvorlig talt.

  Umar Mughal

  Mandag 15.05.2017
  Må stoppes

  Kanwal agnihotri

  Mandag 15.05.2017
  Nå er det nok. Må stoppes

  Petterson james

  Mandag 15.05.2017
  Må stoppes

  Naeem Ashraf

  Mandag 15.05.2017
  Nguyen er en idiot politiker stem meg inn i Stortinget skal sørge for å stoppe sånne og andre politikere på fylla stadig vekk Mvh Naeem

  Raza Ashraf

  Mandag 15.05.2017
  vennligst del og få flest mulig til å skrive under

  Baljinder singh

  Mandag 15.05.2017
  Galskap bør stoppes har

  Harvinder Singh

  Mandag 15.05.2017
  Galskap bør stoppes her.

  Raheel Rehman

  Mandag 15.05.2017
  Det må stoppes

  Legg til kommentar