Meny Søk
1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Trafikksikring av Rodeløkka

  Oslo
  Trafikksikring av Rodeløkka
  Opprettet: 13.10.2017 av Birte Bødtker
  Sluttdato for signering: 13.11.2017
  Vi ønsker å sende et innbyggerinitiativ til bystyret med forslag til tiltak for bedring av trafikksituasjonen på Rodeløkka. Det er tidvis stor fart og mye gjennomkjøringstrafikk som skaper farlige situasjoner for fotgjengere. De aller fleste gatene på Rodeløkka var bygget før biltrafikkens tid og tilfredsstiller svært få moderne sikkerhetskrav. Vi trenger minst 300 underskrifter fra personer som støtter forslaget. Underskriftene må inneholde fullt navn og adresse. Adressene må bekrefte at alle som har underskrevet bor i Oslo. Innbyggere under 18 år kan også skrive under. Vær så snill å skrive under og spre! Vi har ingen å miste!
  420 av 300 underskrifter
  Se underskrifter Denne saken er lukket og kan ikke skrives under på lenger

  7 kommentarer:

  Heidi Røsok-Dahl

  Onsdag 25.10.2017
  Det er på høy tid at det skjer noe som får ned fart og antall biler inne på Rodeløkka. Vi har også sett mange nesten-ulykker i løpet av våre snart ti år på Rodeløkka. Tusen takk for initiativet!

  Are Saastad, Solhauggata 7

  Lørdag 21.10.2017
  Veldig godt og viktig initiativ. Har sett mange livsfarlige situasjoner i våre 25 år på Løkka, og det blir bare flere og flere biler. Ufattelig at myndighetene ikke har vært mer aktive selv. Stå på!

  Anders Mathiesen

  Lørdag 21.10.2017
  Supert tiltak. Vi har selv vært vitne til diverse ulykker i krysset Solhauggata/ Langgata. Et par ganger er det bare flaks at det ikke har ført til personskader. Jeg tror dette er noe som vil gagne alle beboere på Rodeløkka. Derfor undrer det meg at ikke flere har skrevet under. Kanskje man er bekymret for hvordan det blir med parkeringsplasser og lignende? Er det mulig å legge ut litt mer info om saken? Jeg tar gjerne en runde i strøket og snakker med folk, men trenger mer informasjon. Ja til et tryggere Rodeløkka! Nei til gjennomfartstrafikk!

  Lene Dreyer

  Fredag 20.10.2017
  Vår sønn på 5 1/2 år og ei venninne på 6 skulle gå 70-80 m alene på fortauet fra hennes hus til vårt hus. De forteller hvordan en bil kommer opp Solhauggata og skal til høyre i Fjellgata, og hvordan bilen sneier arma til en av ungene!

  Annie M Riis

  Lørdag 14.10.2017
  På tide at det skjer noe her! Det er et under at det ikke har skjedd dødsulykker med barn involvert.....

  Anita Sandberg

  Lørdag 14.10.2017
  Bra initiativ! Det er ikke farlig bare for fotgjengere. I krysset Solhauggata/Langgata har det vært flere kollisjoner biler imellom, men faktisk også mellom biler og hus. Sånn apropos :-)

  Anders Bye, Snippen 8 b, 0566 Oslo

  Fredag 13.10.2017
  Viktig å få utbedret trafikksikkerheten i området :-)

  Legg til kommentar