Meny Søk
1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  STENG KYRRE GREPPS GATE OVER HAARKLOUS PLASS

  Oslo
  STENG KYRRE GREPPS GATE OVER HAARKLOUS PLASS
  Opprettet: 14.11.2017 av Kristian Paulsen
  Sluttdato for signering: 14.12.2017
  Haarklous plass er en grønn liten park på Torshov. Parken deles i to av Kyrre Grepps gate. Dette fører til biltrafikk gjennom parken og gateparkering som gjør området mindre trygt og oversiktlig for barn som leker. Vi er beboere på Torshov som ønsker at Kyrre Grepps gate stenges ved Haarklous plass og at den del av gaten som deler parken i to blir gjort om til grønn park. Slik kan Haarklous plass bli en bilfritt og trygg park for lek, aktiviteter og rekreasjon for barn, ungdom og voks- ne. En sammenhengende park vil også forsterke turveien mellom Torshovdalen og Akers- elva. Viktig arbeid er gjort i bydelen for å sikre bra grøntarealer for beboerne. Vårt forslag vil gjøre denne satsingen enda bedre. Vi mener derfor at: Den delen av Kyrre Grepps gate som deler Haarklous plass i to må stenges for biltrafikk slik at vi får en bilfri, trygg og sammenhengende park.

  2 kommentarer:

  vaktmester i søndre åsen borettslag

  Mandag 20.11.2017
  Hei. De lappene dere har klistret med tape på våres inngangspartier i glass i Søndre Åsen borettslag ber jeg dere fjerne umiddelbart. Vi har ikke gitt noen tillatelse til dette, og vi misliker sterkt at det tapes div ark og info lapper på våres inngangsdører. Lim fra tapen blir sittende igjen og gir stygge merker. FJERN DE MED EN GANG: Finn en annen måte og informere på. Gjelder Edvard Griegs Alle 1-19b. Roverudsgt 13-15.

  Anne Wodstrup

  Onsdag 15.11.2017
  Vi har også lagt ut underskriftlister på barnehager, skole og borettslag i området. Hvis du er en av de 100+ som har skrevet under på papir, trenger du ikke skrive under her også!

  Legg til kommentar

  Skriv under denne saken

  Fyll inn navn, adresse og postnummer for å signere saken. Informasjonen må oppgis slik at signaturen din kan verifiseres.