Meny Søk
1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  STENG KYRRE GREPPS GATE OVER HAARKLOUS PLASS

  Oslo
  STENG KYRRE GREPPS GATE OVER HAARKLOUS PLASS
  Opprettet: 14.11.2017 av Kristian Paulsen
  Sluttdato for signering: 14.12.2017
  Haarklous plass er en grønn liten park på Torshov. Parken deles i to av Kyrre Grepps gate. Dette fører til biltrafikk gjennom parken og gateparkering som gjør området mindre trygt og oversiktlig for barn som leker. Vi er beboere på Torshov som ønsker at Kyrre Grepps gate stenges ved Haarklous plass og at den del av gaten som deler parken i to blir gjort om til grønn park. Slik kan Haarklous plass bli en bilfritt og trygg park for lek, aktiviteter og rekreasjon for barn, ungdom og voks- ne. En sammenhengende park vil også forsterke turveien mellom Torshovdalen og Akers- elva. Viktig arbeid er gjort i bydelen for å sikre bra grøntarealer for beboerne. Vårt forslag vil gjøre denne satsingen enda bedre. Vi mener derfor at: Den delen av Kyrre Grepps gate som deler Haarklous plass i to må stenges for biltrafikk slik at vi får en bilfri, trygg og sammenhengende park.
  300 av 300 underskrifter
  Se underskrifter Denne saken er lukket og kan ikke skrives under på lenger

  5 kommentarer:

  Triko Miko

  Torsdag 07.12.2017
  Barn har lekt i alle år på sletta foran Askeladden barnehage med Kyrre Grepps gate åpen for biltrafikk og det har aldri vært noe problem. Hvorfor er det plutselig blitt et problem i 2017?

  Morten How Lode

  Onsdag 06.12.2017
  Verdt å nevne at Grønn Rute fra Carl Berner til Skøyen går over Haarklous plass på tvers av Kyrre Grepps gate.

  Ine Charlotte Aronsen

  Torsdag 23.11.2017
  Håper dette går igjennom. Gleder meg til å se mere grønne plener, trær, osv osv. Vi er lei av at hunene og barna nesten bli påkjørt hver uke. Få den bort. Veien har ingen mening. Bortsett fra de med bil’er. Ja det har kommet en rik gruppe hit nå. De har flere biler enn 1. Kan ikke ta hensyn til biler, når det går en vei på andre siden.

  vaktmester i søndre åsen borettslag

  Mandag 20.11.2017
  Hei. De lappene dere har klistret med tape på våres inngangspartier i glass i Søndre Åsen borettslag ber jeg dere fjerne umiddelbart. Vi har ikke gitt noen tillatelse til dette, og vi misliker sterkt at det tapes div ark og info lapper på våres inngangsdører. Lim fra tapen blir sittende igjen og gir stygge merker. FJERN DE MED EN GANG: Finn en annen måte og informere på. Gjelder Edvard Griegs Alle 1-19b. Roverudsgt 13-15.

  Anne Wodstrup

  Onsdag 15.11.2017
  Vi har også lagt ut underskriftlister på barnehager, skole og borettslag i området. Hvis du er en av de 100+ som har skrevet under på papir, trenger du ikke skrive under her også!

  Legg til kommentar