Meny Søk
1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  UNDERSKRIFTSKAMPANJE OM BOMPENGER I MOLDE

  Molde, Møre og Romsdal
  UNDERSKRIFTSKAMPANJE OM BOMPENGER I MOLDE
  Opprettet: 27.02.2013 av Sindre Pedersen
  Sluttdato for signering: 01.06.2013
  UNDERSKRIFTSKAMPANJE OM BOMPENGER I MOLDE (Kun for stemmeberettigede innbyggere i Molde Kommune) I henhold til kommunelovens §39a krever vi at Molde kommunestyre legger spørsmålet om bompengefinansiering av bypakken ut til folkeavstemning.
  793 av 300 underskrifter
  Se underskrifter Denne saken er lukket og kan ikke skrives under på lenger
  Denne saken er avsluttet. Kommentarfeltet er derfor stengt for nye kommentarer.

  10 kommentarer:

  Ikke tilgjengelig

  Lørdag 27.04.2013
  Robert Mørch: Jeg skjønner at det ikke er noe problem med bomstasjoner for en som tjener 900000 i året.

  Marius A

  Mandag 22.04.2013
  Jo vi trenger folkeavsteming. Om du mener vi trenger ny veg kan du stemme for at det skal bli dette, selv mener jeg at rushen i Molde varer toppen 5-10min. Om vi bytter ut lyskryss med rundkjøringer tror jeg de verste køene vil være løst. La folket bestemme!

  Robert Mørch

  Tirsdag 09.04.2013
  Det bør ikke være folkeavstemning om dette. Vil vi ha ny vei må det være bom. Staten har slutta med å sponse alt av veier, så ja og nei til bom er egentlig ja og nei til ny vei. Jeg mener vi trenger nye vei. Folkeavstemning blir bare støy i det politiske livet.

  Martin Olsen

  Fredag 08.03.2013
  I syns detta forslaget her e veldig bra, det e tross alt et demokrati vi i teorien lev i, så når store avgjørelsa (både om landet og kommuna) ikkje blir sendt ut til folket og meiningan til borgeran ikkje har nokka å si, så fungere ikkje systeme lengre og det blir meir som et lignendes diktatur. (Og ja, det kan være diktaturstyre selv om folket ikkje har det særlig vondt). Kjempe bra initiativ! MEN, bare en ting her til "IIkke tilgjengelig" ; "Og bedre parkeringstilbud for Moldetorget og Molde VGS". ...Veit du egentlig ka som ligg under bakken i sentrum? Jo, det ska i si de, en stor parkeringstunnel! Ja, den blir full nokken ganga, men det e steika m ikkje så ofte du, men folk kan nå heller begynne å sykle/ta bussen litt oftere da.

  Ikke tilgjengelig

  Onsdag 27.02.2013
  Skulle vel kanskje hete "For folkeavstemning om bompenger-situasjonen i Molde" Men uansett bra at noen her tar initiativ! Håper at det blir en avstemning! Det er jo bra at byen skal utvikle seg videre. Men ingen tenker på studentene og småbarnsforeldrene og i blir ganske lei meg og irritert fordi det skal komme en bom rett at med Høyskolen.. blir mye utgifter som i ikke har råa til, det blir dyrt å komme seg til skolen I tillegg støtter i ikke forslaget om at veien til Årø og flyplassen skal fornyes, for den er jo egentlig bra nok. Bedre og breiere veier i sentrum og at med Roseby og Storsenter derimot, det støtter i gjerne Og bedre parkeringstilbud for Moldetorget og Molde VGS + å fjerne de tre lyskryssene på vei ut av byen (eller programmere de slik at man ikke må stoppe på hvert kryss dersom man ligger i samme fart..slik man gjør i Tyskland). Det er rush en halvtime om morran og en halvtime i fire/halv fem tiden. Bor man i en by så må man jo tåle litt da, eller ta buss. Da vi spurte ordføreren om hvordan dette kommer til å påvirke byveksten flirte han bare og så at man kunne finne seg en ny sport der man kan prøve å rekke å komme seg gjennom alle bomman på en time.. Føles som om han ikke tok det helt seriøst akkurat der og da og det er kjempe irriterende! Vil gjerne ha en forbedring i Molde, men ikke på våre bekostninger og ihvertfall ikke for at Årø skal få en bedre vei! Hvis bompenger var den eneste bilrelaterte avgiften en bilist betalte hadde det gått greit, men i dag betaler bilistene fire ganger mer i avgifter enn de får igjen..

  Sindre Pedersen

  Onsdag 27.02.2013
  Hei Not available. Det er kun navnet som blir visenes, men dersom du ikke ønsker å stå her så kan du signere en av de fysiske listene. Så langt finner du lister lagt ut hos: Hos Gyda Mix storgata Sport 1 Gullkroken Santo

  Sindre Pedersen

  Onsdag 27.02.2013
  Hei Linda. Dette er hverken mot bompenger eller for bompenger. Det spørsmålet må avgjøres av folket i en folkeavstemning. Derfor er dette et krav om at det må avholdes folkeavstemning i saken, ikke om man er for eller i mot.

  not available

  Onsdag 27.02.2013
  pga personvern tror jeg det er mange som ikke vil skrive under på denne siden(selv om det ikke er noe ødeleggende sak for ens privatliv), men mitt navn vil "for alltid" stå oppført på denne listen og vil for alltid dukke opp på søkemotorer ol. Siden skulle holdt etternavn skjult for offentligheten og eventuelt kun benyttet/vist fram for molde kommune.

  Jørgen Sporsheim

  Onsdag 27.02.2013
  I henhold til kommunelovens §39a krever vi at Molde kommunestyre legger spørsmålet om bompengefinansiering av bypakken ut til folkeavstemning.

  Linda Johansen

  Onsdag 27.02.2013
  "om bompenger i Molde" Synest det stod litt rart, så jeg lurer på om det er "for eller mot"?