1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Habilitetsvurdering

  Halden, Østfold
  Habilitetsvurdering
  Opprettet: 05.03.2018 av Haakon Stang
  Sluttdato for signering: 31.12.2018
  Fra 1987 av ble jeg Haldens fremste varsler – og stoppet massive overgrep mot både mennesker og miljø. På bybrua startet jeg det som ble Miljøpartiet De Grønne. Så valgte representanter for de borgerlige partiene meg til redaktør for Halden Avis, der jeg avslørte grov politisk og økonomisk korrupsjon. De korrupte var ikke så glade for dette. Så korrupsjonen ble vendt mot meg – og verre, mot min kone. Hennes firma ble i praksis konfiskert, og millionverdiene fra firmaet ble fysisk flyttet tvers over byen til Kvikkehuset, for å redde FK Kvik fra konkurs. De som klarte å få til dette, gjorde det ved blant annet å lure politikere og haldensere flest trill rundt, ikke minst gjennom HA. Det kan alle nå endelig lese om, godt dokumentert, på nettsiden korrupte.no. Der framgår det også hvilke forferdelige følger det fikk for vår familie på seks både økonomisk, fysisk og psykisk. Vi og barna våre må nå snart få livene våre tilbake. Det skjer enklest ved at kommunestyret vedtar at vi skal få gjennomført det som forvaltningsloven tilbyr og påbyr, men som først Ap.-regimet og nå ordfører Edquists regime iherdig har nektet oss i alle år: en grundig vurdering av habiliteten til dem som gjennom vedtak og (u)gjerninger har behandlet oss og våre verdier horribelt feil. Vi legger da fram en liste over vedtakene og (u)gjerningene pluss gjerningspersonene, for å få vurdert om de var juridisk habile. Var de ikke det, faller vedtakene og (u)gjerningene deres som ugyldige etter forvaltningsloven. Saken settes bort til et organ som skal ha lest og forstått materialet på korrupte.no, og som vi kan ha tillit til. Først da kan vårt mareritt få sin slutt.
  15 av 300 underskrifter
  Se underskrifter Denne saken er lukket og kan ikke skrives under på lenger
  Denne saken er avsluttet. Kommentarfeltet er derfor stengt for nye kommentarer.

  3 kommentarer:

  Adem Joly Civic

  Fredag 28.12.2018
  Lånet (fra Halden Kommune) var både RENTE- OG AVDRAGSFRITT. Overdragelsen innebar at Grønne Norden fikk fri BRUKSRETT på ubegrenset tid, og ville også få rett til verdistigningen på eiendommen. (se link: https://docplayer.me/977020-Borgarting-lagmannsrett.html) STIFTELSEN, IKKE STANG PRIVAT, FIKK BRUKSRETT.

  Adem joly Civic

  Fredag 28.12.2018
  Av protokollen for årsmøtet for 2005, avholdt , fremgår at styret i Grønne Norden vedtok å skille ut barnehagedriften, og overdra den til Mona Klippenberg Stang for kr. 1 pr. år. Barnehagedriften skulle så organiseres som enkeltmannsforetak "med nye konti for dette i Enhetsregisteret". Leieavtalen mellom Mona Klippenberg Stang og Grønne Norden ble inngått , og ble underskrevet av henne og Haakon Stang. Leiesummen på kr. 1 pr. år fremgår. Årsregnskapet for Grønne Norden for regnskapsåret 2006 gir imidlertid inntrykk av at barnehagedriften fortsatt var en integrert del av innretningens virksomhet. (se link: https://docplayer.me/977020-Borgarting-lagmannsrett.html)

  Ørvar Sigfusson

  Lørdag 24.03.2018
  Det er lett å være likeglad i all den urett som rammer KUN andre....... Først tok de kommunistene Als die Nazis die Kommunisten holten, men jeg brydde meg ikke habe ich geschwiegen; for jeg var ikke kommunist. ich war ja kein Kommunist. Så tok de sosialdemokratene Als sie die Sozialdemokraten einsperrten, men jeg brydde meg ikke habe ich geschwiegen; for jeg var ikke sosialdemokrat. ich war ja kein Sozialdemokrat. Deretter tok de fagforeningsfolkene Als sie die Gewerkschafter holten, men jeg brydde meg ikke habe ich nicht protestiert; for jeg var ikke fagforeningsmann. ich war ja kein Gewerkschafter. Til slutt tok de meg. Als sie mich holten, Men da var det ingen igjen til å bry seg. gab es keinen mehr, der protestieren konnte. Likegyldighet er et dikt av Martin Niemöller (1892-1984)