Meny Søk
1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Forby aktivitet fra Den Nordiske Motstandsbevegelsen

  Sarpsborg, Østfold
  Forby aktivitet fra Den Nordiske Motstandsbevegelsen
  Opprettet: 28.06.2018 av Jan Petter Bruun Bastøe
  Sluttdato for signering: 31.12.2018
  Rødt Sarpsborg og omegn foreslår at bystyret vedtar å undersøke de juridiske mulighetene for å forby Den Nordiske Motstandsbevegelsen å bedrive offentlig aktivitet i Sarpsborg kommune, herunder utdeling av løpesedler, "stands" og lignende aktiviteter for å fremme sin sak. Dersom det viser seg juridisk mulig foreslår vi at de forbys aktivitet i kommunen vår, eller eventuelt at det på annen måte blir fattet vedtak som aktivt motarbeider organisert spredning av nazistiske, rasistiske og hatfremmende ytringer og propaganda av hensyn til innbyggernes trivsel og sikkerhet. Den Nordiske Motstandsbevegelsen er allerede forbudt i Finland på grunn av en voldshandling med dødlig utfall. Vi mener dette ikke er et spørsmål om ytringsfrihet, slik Den Nordiske Motstandsbevegelsen hevder, men et spørsmål om vi vil tillate at en voldelig nazistisk organisasjon skal få fotfeste i Sarpsborg, bruke vår by for å synliggjøre seg, spre hatretorikk og trakassere byens innbyggere og potensielt gjøre det farligere å ferdes i byen.
  108 av 300 underskrifter
  Se underskrifter Denne saken er lukket og kan ikke skrives under på lenger

  5 kommentarer:

  Marthe Bastøe

  Lørdag 13.10.2018
  Richard Eide: For det første er ikke Rødt et kommunistisk parti. For det andre har du et noget uriktig bilde av kommunisme i Norge. Men jeg kan lære deg jeg!

  Henning Hegstad

  Søndag 26.08.2018
  Jeg er enig!

  Richard Eide

  Onsdag 11.07.2018
  Så kommunisten skal igjen prøve å forby meningsmotstand samtidig som dem påstår seg å være for ytringsfrihet? Ingen vestlig ideologi har flere drap på samvittigheten en det kommunistene har og denne tåpelige ideologien er den som har mislykket fleste ganger en noe annet som er mer en beviselig under de siste 100 årene. Kommunistene har alltid vært voldelige og er det ennå her i landet med blitz, antifa og tjen folket. Løgner og bedrag fra kriminelle rusmisbrukere er det eneste rød politikk klarer å bidra med.

  Rene S

  Tirsdag 10.07.2018
  Disse flokkene med Nynasistene hører ikke hjemme her OG de parasittene fra den trojanske organiseringen som er inspirert av frp som er så forelsket i disse rebellene kan reise samme vei "UT"

  Lars Bårreng Hansen

  Mandag 09.07.2018

  Legg til kommentar