Meny Søk
1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Larviks nye jernbanestasjon skal legges til KONGEGATA!

  Larvik, Vestfold og Telemark
  Larviks nye jernbanestasjon skal legges til KONGEGATA!
  Opprettet: 28.12.2018 av Tim Mathiesen
  Sluttdato for signering: 27.01.2019
  Den aller beste lokaliseringen for ny jernbanestasjon i Larvik for de neste 200 år er KONGEGATA. Perfekt beliggende mellom torget, Grand-kvartalet, Sande, Fritzøe Brygge og Hammerdalen. I Hammerdalen er Larviks største parkeringsplass rett utenfor døren til Kongegata stasjon. -Og om ønskelig kan også et stort parkeringshus bygges her. Perfekt beliggende for de neste 200 år, som også gir de beste byutviklingsmuligheter. En hard bryggeperiode, -ja, -en trang og hard fødsel, men det beste resultatet på lang sikt for Larvik- Av alle nevnte alternativer (som ikke vil bli imøtegått her) er Kongegata det suverent beste alternativet for Larvik på lang sikt, med de beste byutviklingsmuligheter. BaneNor har anbefalt indre havn, som må unngås, da det vil bli en barrière mellom byen og fjorden, -derfor trenger Larvik din underskrift til støte for en jernbanestasjon i Kongegata, slik at dette kan blui presentert for kommunepolitikerne, slik at de kan stå samlet mot BaneNors ønske om jernbanestasjon i indre havn, noe som vil være en katastrofe for Larvik. Skriv under, og medvirk til at det beste stasjonsalternativet for Larvik blir en realitet. Og stopp all diskusjon om urealistiake stasjonsalternativer som bare vil forsinke og forverre avgjørelsen for Larvik.
  103 av 300 underskrifter
  Se underskrifter Denne saken er lukket og kan ikke skrives under på lenger

  9 kommentarer:

  Åge P. Lysebo

  Tirsdag 15.01.2019
  Å oppgradere Larvik sentrum får min stemme.

  Jørn Even Willert

  Fredag 11.01.2019
  Å rasere Larvik sentrum får ikke min stemme !!!

  Kjell Dale

  Mandag 31.12.2018
  Det er naivt å tro at togstasjon i Kongegata vil føre til mer handel i sentrum. Hvem tar toget? Pendlere. Bommestad er den beste løsningen.

  Olav Næss

  Søndag 30.12.2018
  Dette er det eneste riktige alternativet.

  Robert Jacobsen

  Søndag 30.12.2018
  Dette er også et dårlig alternativ, men bedre enn indre havn. Har aldri gått i demonstrasjonstog før, men bestemmer de folkevalgte indre han, går jeg gjerne tog i hagene deres. Jernbanen må ligge sentralt ifølge bane nor. Dette skaper handel og sentrum. Hvor mye handel er det blitt ved jernbanen som har ligget der i hundre år? Få jernbanen litt på utsiden med god parkering og bussforbindelse til sentrum.

  Jon E. Hansen

  Søndag 30.12.2018
  Jeg er ikke enig at Kongsgata er den rette plassen for jernbanestasjon. Det er heller ikke noe godt forslag med en 7 meter høy bro i indre havn. Den beste plassering mener jeg ville vært på tomta der Alfred Andersen lå. Dette vil gi mange fordeler. Der er det god plass for parkering. Husk at uansett hvor en måtte velge å plassere stasjonen så må 70- 80% av befolkningen måtte bruke bil eller kollektiv for å komme dit. En plassering der vil da ligge nært storskolene og dette vil gi nye muligheter for elev frakt. Byggemessig vil det også være mye rimeligere å bygge i sanden på Torstrand. Nå er de vel snart på tide at de folkevalgte i Larvik bestemmer og lar bane nord velge. Og folk i Larvik, la oss gjøre det som er logisk.

  Tim Mathiesen

  Lørdag 29.12.2018
  Det skulle stå enig.....

  Tim Mathiesen

  Lørdag 29.12.2018
  Janke, er du ikke eng skal du selvsagt ikke skrive under.

  Janke Mürer

  Fredag 28.12.2018
  Nei Tim Mathiesen, denne saken skriver jeg IKKE under! Kongegata og Indre havn er begge alternativer som er håpløse og vil ødelegge altfor mye. Derimot har jeg skrevet under på de to andre sakene vedrørende jernbanene og stasjonsplasseringen. Bergeløkka foretrekker jeg, men Bommestad kan være et godt alternativ.

  Legg til kommentar