Meny Søk
1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  REVERSER stengingen av Løkkeveien !

  Oslo
  REVERSER stengingen av Løkkeveien !
  Opprettet: 10.01.2019 av Morten Jakobsen
  Sluttdato for signering: 10.02.2019
  Ja.. Nå blir det enda vanskeligere med tilkomst i byen... Nå skal Løkkeveien stenges med BOM. Veien en av de viktigste veiene både ut og inn av Oslo. Den bør ikke stenges. Før et alternativ er på plass. Endel beboere vil ha stenging , men mange blir og hardt rammet av manglende tilgang. Derfor vil vistarte denne underskriftskampanjen på www.minsak.no, og samle underskrifter til en REVERSER stengingen av Løkkeveien ! Den aksjonen som de hadde der hadde bare 297 stemmer av 300 som er nødvendig. Jeg mener at hvis vi (brukerene) av veien, som bruker den til tilkomst til arbeid, varelevering, tilgang til ymse helsetjenester, vi vil definitivt få flere stemmer, og da ber vi Byrådet REVERSERE den tiltenkte stengingen. Hva synes brukerne som er uenig med stengingen om dette ? Er det en god ide,? Flertallet skal jo komme til orde i et demokrati ! Ikke et BYM diktatur !
  109 av 300 underskrifter
  Skriv under sak Se underskrifter

  3 kommentarer:

  Ruseløkka forever

  Torsdag 17.01.2019
  Se her: https://minsak.no/sak/1024

  Julie Østgård

  Torsdag 10.01.2019
  Bor på Hamar, men ønsker gjerne å støtte der jeg kan, dette er en viktig sak, det er fullt lovlig være helt uenig i Sølvis støttesak, men jeg er enig i hennes sak

  Liberalistene Oslo

  Torsdag 10.01.2019
  Veldig enig i at Løkkeveien ikke burde stenges. Løkkeveien er naturlig ferdselsåre for trafikken som skal ned i Operatunnelen retning øst, og opp fra Operatunnelen retning sentrum vest og Frogner. Trafikken i Dronning Mauds gate/Haakon VIIs gate/Munkedamsveien (Ring 1) er allerede stor, og stenging av Løkkeveien vil ikke gjøre det bedre.

  Legg til kommentar

  Skriv under denne saken

  Fyll inn navn, adresse og postnummer for å signere saken. Informasjonen må oppgis slik at signaturen din kan verifiseres.