1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Revurder søknad om tilskudd til Larvik Gitarfestival.

  Larvik, Vestfold
  Revurder søknad om tilskudd til Larvik Gitarfestival.
  Opprettet: 04.02.2019 av anders buaas
  Sluttdato for signering: 04.03.2019
  Larvik Gitarfestival fikk avslag på søknad om tilskudd over 3 år for å løfte festivalen videre, og sikre trygg drift. Det har de siste ukene kommet frem flere saker om uheldig fordeling av kulturmidler, og vi ber kommunen se på vår søknad en gang til i lys av dette.
  206 av 300 underskrifter
  Se underskrifter Denne saken er lukket og kan ikke skrives under på lenger
  Denne saken er avsluttet. Kommentarfeltet er derfor stengt for nye kommentarer.

  18 kommentarer:

  Thore Lilliedahl

  Onsdag 06.02.2019
  Det ble sagt for en tid tilbake at Bølgen Kulturhus ville bli bygget for at kulturlivet i Larvik skulle blomstre. Er nå tiden for å slutte å gjødsle, nå som alt ligger til rette for vekst? Atle, Anders og all de andre bak gjør en bemerkelsesverdig jobb med å sett Larvik på kartet. Støtt opp er oppfordringen min.

  John Christer Lefin.

  Onsdag 06.02.2019
  Full støtte til LGF. Mine skattepenger skal fordeles rettferdig.

  Per Sviggum

  Tirsdag 05.02.2019
  LGF med Anders og Atle i spissen, har satt Larvik på verdenskartet år etter år. En imponerende liste med artister/gitarister i verdensklasse har utfoldet seg i Bølgen kulturhus til glede for både lokale og langveisfarende musikk- og gitarinteresserte. Artistene koser seg, publikum koser seg og undertegnede har kost seg på LGF i en årrekke. LGF-et sikkert vårtegn for frosne gitarnerder. Gi LGF den lokale støtte den fortjener, og undertegnede loverå bytte ut en halvliter med tilsvarende mengde med Farris under kommende festival.

  Hege Solli

  Tirsdag 05.02.2019
  Støtter LGF

  Jarle A. Melby

  Tirsdag 05.02.2019
  Saken er lukket, men jeg gir min fulle støtte!

  Kenneth Dyreng-Nilsen

  Tirsdag 05.02.2019
  Dere gjør en utrolig innsats for musikkinteresserte OG for hele Larvik som settes på kartet. Positive ringvirkninger for hele kommunen. Støtt opp, kjenn deres besøkelsestid!

  Alexander Oppedal

  Tirsdag 05.02.2019
  Støtter så klart LGF.

  Marius Skaatan

  Tirsdag 05.02.2019
  Detber høyst urettferdig at andre festivaler med langt færre besøkende enn LGF er tildelt midler for å sikre driften. LGF løfter Larvik som by frem i media, og trekker til seg besøkende fra fjern og nær. Hvis ikke LGF tilfredstiller kravene for å få midler fra kommunen kan jeg ikke se hvordan noe arrangement skal kunne få støtte. Dere som driver festivalen gjør en fantastisk jobb, ikke bare for oss gitarister, men for kulturlivet og næringslivet i byen. Stå på!

  Håvard Døvle

  Tirsdag 05.02.2019
  Stå på videre. Dere som bestemme MÅ VITE hva dere bestemmer over!!

  Kirsti Biseth

  Tirsdag 05.02.2019
  Denne festivalen bør kommunen og folket støtte opp om! Drives av folk som tør og "gutse" skikkelig og som får internasjonalt anerkjente musikere til lille Larvik. Festivalen trekker publikum fra fjern og nær, og setter Larvik på kartet på en utelukke positiv måte.

  Skulle bare menglr

  Tirsdag 05.02.2019
  Finn christensen

  Anders Buaas

  Tirsdag 05.02.2019
  André Søgnen, dette handler mest om drift og trygghet. Alle som jobber på festivalen (med unntak av innleide teknikere) jobber 100% på dugnad. Ingen har tatt ut lønn enda. Etter 10 år må vi begynne å få til bedre ordninger for ledelsen, frivillige og andre som jobber seg ihjel hvert år. Det blir stor slitasje over så lang tid. Vi i styret tar jo en enorm risiko hvert år. Går det ikke rundt må vi betale fra egen lomme. Det har vi måttet gjøre noen ganger. Ellers har festivalen vokst litt hvert år, med større artister og økning i billettpris, som henger sammen.

  André Søgnen

  Tirsdag 05.02.2019
  Hei! Jeg er virkelig for at slike nisjefestivaler/arrangement skal få forutsigbarhet gjennom støtte så dette skriver jeg lett under på. MEN; jeg leser at festivalen gjennom støtten skal "løftes" og det ringer noen alarmer. Håper det isåfall handler om innhold og ikke nødvendigvis format - ikke alltid noe poeng å utvide og gjøre alt større, om det er det som ligger i dette løftet. Sørg heller for å beholde særegenhet, kvalitet og å legge til rette for unike opplevelser! La det heller være litt kamp om billettene- se heller på det som soliditet snarere enn et inntjenings eller vekstpotensiale! Gleder meg til årets utgave!!

  Anja Louise Hansen

  Tirsdag 05.02.2019
  Støtter opp om festivalen

  Morten Meyer

  Tirsdag 05.02.2019
  LGF er Europas ledende festival innen gitatrelaterte ting og mange både i nærmiljø og resten av verden drar nytte og glede av denne festivalen. LA LGF LEVE!!

  Arnulf Østerdal

  Tirsdag 05.02.2019
  Hvis man ser på hvilke internasjonale musikere som kommer til denne festivalen og setter Larvik på kartet bør kun dette gjøre at festivalen får støtte. I tillegg er det unik festival i norsk og kanskje nordisk sammenheng.

  thomas halvorsen

  Tirsdag 05.02.2019
  En festival som er positiv for ungdommer, næringsliv og musikere

  Kent Grepperud

  Tirsdag 05.02.2019
  Gutta i LGF gjør en fantastisk jobb, år etter år, for at vi skal få en god dose gitarmusikk og hyggelig samvær. Dette er høydepunktet hver vår, og vi håper alle at festivalen skal bestå. Internasjonalt er den anerkjent i de store gitarmiljøene. Støtt opp om festivalen.