1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Erklær klimakrise NÅ! Sogn og Fjordane

  Vestland
  Erklær klimakrise NÅ! Sogn og Fjordane
  Opprettet: 08.05.2019 av Sigrid Aanestad Moltumyr
  Sluttdato for signering: 08.06.2019
  Klimakrise - NÅ! Din signatur teller - signer og del! Det britiske parlament har erklært klimakrise, og lignende erklæringer har kommet fra Sveits, Canada og i byen Constance i Tyskland. Vi må gjøre vår del og ta ansvar. Det er vår tur til å erklære klimakrise. Dette handler ikke om at vi sitter på alle svarene, eller kan trykke på en knapp, men at vi alle har et ansvar og er avhengige av å erkjenne alvoret. Sammen kan vi finne løsningene. Klimaendringene er her nå, og derfor har vi ikke tid eller ressurser til å fortsette som i dag. Noen av oss gjør det vi kan for å hindre klimakrisen, mens andre har nok med sitt - felles er at vi alle trenger at det blir lettere å leve miljøvennlig og ta grønnere valg i hverdagen. Vi ber om at de lokale tiltakene som må gjøres, blir gjort nå for å løse krisen vi er inne i. Klimakrisen må få høyeste prioritet i hele Norge om vi skal unngå en fremtid fylt med sult, tørke, flukt, sykdom, flom, og andre naturkatastrofer. Våre krav: 1. Vi krever at Sogn og FJordane erklærer klimakrise, og vi som signerer lover å stille oss bak og er klare til å hjelpe! 2. Sogn og Fjordane sender en oppfordring til Regjeringen og ber Norge erklære klimakrise! 3. Fylkestinget i Sogn og Fjordane har klimakrisa som førsteprioritet. ***** Vi vil ha underskriftskampanjer i alle fylker i Norge, og målet er at Norge erklærer klimakrise. Til dere som signerer: Om du vil bidra mer i ditt fylke, send oss en mail på mail@worldsavinghustle.com. Tusen takk for signaturen, husk å del med dine nære! Med vennlig hilsen, alle som vil sette klimakrisen først på agendaen!
  665 av 500 underskrifter
  Se underskrifter Denne saken er lukket og kan ikke skrives under på lenger
  Denne saken er avsluttet. Kommentarfeltet er derfor stengt for nye kommentarer.

  4 kommentarer:

  Sofie Nordvik

  Mandag 13.05.2019
  Det minste vi kan gjere er å erklære klimakrise! Godt å sjå at vi er mange som vil ta framtida på alvor. Vi treng alle på laget for rettferdig politikk og ordentleg handling.

  Inge Bakke

  Lørdag 11.05.2019
  Nåværende utvikling, både lokalt, nasjonalt og globalt er helt klart på kollisjonskurs med jordens bæreevne. Nå må det handles!

  Øystein Vågane Helle

  Torsdag 09.05.2019
  God sak

  Eirik Heggø strømmen

  Torsdag 09.05.2019