Meny Søk
1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Erklær klimakrise NÅ! - Rogaland

  Rogaland
  Erklær klimakrise NÅ! - Rogaland
  Opprettet: 08.05.2019 av Cinta Hondsmerk
  Sluttdato for signering: 08.06.2019
  Klimakrise - NÅ! Din signatur teller - signer og del! Det britiske parlament har erklært klimakrise, og lignende erklæringer har kommet fra Sveits, Canada og i byen Constance i Tyskland. Vi må gjøre vår del og ta ansvar. Det er vår tur til å erklære klimakrise. Dette handler ikke om at vi sitter på alle svarene, eller kan trykke på en knapp, men at vi alle har et ansvar og er avhengige av å erkjenne alvoret. Sammen kan vi finne løsningene. Klimaendringene er her nå, og derfor har vi ikke tid eller ressurser til å fortsette som i dag. Noen av oss gjør det vi kan for å hindre klimakrisen, mens andre har nok med sitt - felles er at vi alle trenger at det blir lettere å leve miljøvennlig og ta grønnere valg i hverdagen. Vi ber om at de lokale tiltakene som må gjøres, blir gjort nå for å løse krisen vi er inne i. Klimakrisen må få høyeste prioritet i hele Norge om vi skal unngå en fremtid fylt med sult, tørke, flukt, sykdom, flom, og andre naturkatastrofer. Våre krav: 1. Vi krever at Rogaland erklærer klimakrise, og vi som signerer lover å stille oss bak og er klare til å hjelpe! 2. Rogaland sender en oppfordring til Regjeringen og ber Norge erklære klimakrise! 3. Fylkestinget i Rogaland har klimakrisa som førsteprioritet. ***** Vi vil ha underskriftskampanjer i alle fylker i Norge, og målet er at Norge erklærer klimakrise. Til dere som signerer: Om du vil bidra mer i ditt fylke, send oss en mail på mail@worldsavinghustle.com. Tusen takk for signaturen, husk å del med dine nære! Med vennlig hilsen, alle som vil sette klimakrisen først på agendaen!
  1024 av 500 underskrifter
  Se underskrifter Denne saken er lukket og kan ikke skrives under på lenger

  8 kommentarer:

  Magne Sund

  Fredag 24.05.2019
  Norge er kanskje et lite land i verden, men vi kan i det minste være et godt forbilde!

  Thomas Herlofsen

  Mandag 13.05.2019
  Vi kan ikke kontrollere alt, men vi kan gjøre noe, vi kan bli bedre!

  Anne Nym

  Lørdag 11.05.2019
  Klimakrise? Hvor da? Helt normalt. Ikke tro på dette tullet som er igangsatt av maktsyke politikere! Dette dreier seg om penger og avgifter som til syvende og sist styrker noens lommebøker! Skal lille Norge redde verden? Det største lureri siden inkvisisjonen i middelalderen. Klimakirken er i framgang for godtroende mennesker!

  Jan Dorow

  Fredag 10.05.2019
  Vi må ikke glømer ut, i Norge begynner også klimakrisen. Karmøy har ikke til i dag renseanlegg for kloakk og avløpsvann. Alt blir utsend direkt i Karmsund. Same gjelder også for industrifeltet på Karmøy. Også laks produksjon i Norge?

  Jan Dorow

  Torsdag 09.05.2019
  Vi som forbruker styre klimaendring!!!

  Emma Marita Osmundsen

  Torsdag 09.05.2019

  Aleksandra Vida

  Torsdag 09.05.2019

  Maïa Fischer

  Torsdag 09.05.2019
  Nå gjelder det å redde jorden! Vi krever handling NÅ!

  Legg til kommentar