1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Ny handsaming av bompenge spørsmålet.

  Fjaler, Vestland
  Ny handsaming av bompenge spørsmålet.
  Opprettet: 29.05.2019 av Svein Jarle Løseth
  Sluttdato for signering: 29.06.2019
  Fjaler kommunestyre må før haustens kommune og fylkesting på ny røyste for eller mot bompengefinansiering av F57. Dei må og ta stilling til om det skal haldast folkerøysting i kommunen om dette.
  97 av 58 underskrifter
  Se underskrifter Denne saken er lukket og kan ikke skrives under på lenger
  Denne saken er avsluttet. Kommentarfeltet er derfor stengt for nye kommentarer.

  2 kommentarer:

  Fjaler Politisk Ordskifte

  Onsdag 29.05.2019
  Veldig bra av Svein Jarle å følge opp her. 1.Kandidat Kjetil Skår i Fjaler Frp la 28.05.2019 ut meiningsmåling på facebookgruppa "Fjaler Politisk Ordskifte" om ein var for eller mot bompengar på fylkesveg 57. Eit overveldande fleirtal på 73% er imot. I dag 29.05.2019 la Kjetil Skår ut ny meiningsmåling om vi bør ha folkeavstemming i dette spørsmålet? Det er litt jamnare løp der men vær med og skriv under på oppropet, då må politikarane ta stilling til begge deler 17.juni. Dette er vår rett til å påverke demokratiet og lukke til! Mvh.Magnar Hellesøy 4.Kandidat Fjaler Frp

  Roy Løseth

  Onsdag 29.05.2019
  Minsak.no er utviklet i regi av Kommunal- og moderniseringsdepartementet. Målet er at du lettere skal kunne foreslå saker for din kommune eller fylkeskommune. Dette er en rett du har, som er lovfestet i kommuneloven § 39a. Les om retningslinjer her . Vi oppfordrer alle til å vise nettvett og utøve god debattkultur på disse sidene. Redaktøren forbeholder seg retten til å slette innlegg og saker av krenkende karakter. Formål med siden Bidra til et levende lokaldemokrati og at innbyggerne kan legge fram saker for kommunestyret som er viktige for dem.