Meny Søk
1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  La Gyldenløvsgate leve!

  Oslo
  La Gyldenløvsgate leve!
  Opprettet: 25.06.2019 av Cecilie Lyngby
  Sluttdato for signering: 25.07.2019
   Gyldenløvesgate, vi er klare for å lenke oss fast med sykkelkjeder for å hindre igangsetting av arbeidene med å lage sykkelfelt i begge retninger i denne historiske og vakre gaten  der det er helt trygt å sykle og innbyggerne trenger sine parkeringsplasser.  Gaten går fra Niels Juels gate over Arno Bergs plass til Kirkeveien ved Frognerparken og fikk sitt navn i 1879 og er oppkalt etter stattholder Ulrik Fredrik Gyldenløve. La Gyldenløvesgate leve! Ikke «drep» trærne! 
  601 av 300 underskrifter
  Se underskrifter Denne saken er lukket og kan ikke skrives under på lenger

  19 kommentarer:

  Trond M.

  Onsdag 07.08.2019
  Jeg støtter alle som vil lenke seg fast til trærne. Ta gjerne med komfortable stoler. Dere vil få utmerket utsikt til oppgraderingen av gaten mens den pågår.

  Ann Karine Rustad

  Mandag 15.07.2019
  Vil gjerne signere, men det er dessverre ikke mulig, selv om sluttdato står 25.07.

  Ramin Maroufinejad

  Tirsdag 02.07.2019
  Nei til bompenger ja til miljø

  Stine Thorp

  Mandag 01.07.2019
  Det kommer ikke til å felles noen trær, så vidt jeg kan se av infoen som sees hos Oslo kommune. Og jeg trodde dette forslaget ble nedstemt i februar? https://www.vartoslo.no/frogners-lokalpolitikere-sa-nei-til-sykkelvei-i-gyldenloves-gate-kun-mdg-vil-ha-sykkeltrase/ Å legge sykkelvei midt i alleen er et like dårlig forslag, spør du meg. Bedre å la gaten være som den er, det er ikke skummelt å sykle her, er min erfaring.

  Anita Rekdal

  Mandag 01.07.2019
  Hvorfor ikke lage sykkelsti på den gamle ridestien mellom trærne i stedet !!!!!! Trærne må bevares for enhver pris !!!!

  Kjel Heggelid

  Søndag 30.06.2019
  Stopp galskapen !!

  Lasse lunde

  Søndag 30.06.2019
  Det er nok med ødeleggelser i byen vår pga sykling

  Lars Gathe

  Onsdag 26.06.2019
  Gyldenløves gate ligger i hjertet av et bevaringsverdig strøk ; det er godt sted å bo og et god sted for rolig vandring under løvtunge trær. Gateparkering er her en forutsetning for vanlig tilkomst til egen bolig for mange, dette er en helt naturlig rettighet for de som bor her, og er ikke noe som vilkårlig kan fjernes. Bevar by- og bomiljøet her slik det er til gled for barn, unge og eldre - beboere og besøkende fra fjern og nær.

  Fabio Palermo

  Onsdag 26.06.2019
  At det skal bygges sykkelvei der når det nærmest ikke er å se en syklist er helt bak mål. De må stoppes. Nok er nok! Syklister benytter seg ikke av sykkelvei alltid. Ser ofte at de sykler på veien VED SIDEN AV sykkelveien. Bortkasta penger. Våre penger!!

  Bjørn - R. Nordengen

  Onsdag 26.06.2019
  Hvor mye skal sykkeldronninga og disiplene få ødelegge før vi innfører folkeavstemninger?

  MARIA ROSARIO JAQUETE HERRAIZ

  Onsdag 26.06.2019
  VÅKNE OPP, NORGE! karrierepolitikere, diktatur og korrupsjon er de krefter som er i sving, og har vært i sving mer enn vi våger å tenke. De flår sitt eget folk, igjen og igjen, under påskudd om en skatt som må betales, eller avgift, men blir ikke brukt til det som var øremerket til! De fyller egne lommer, og gjør det de vil. Demokrati er ikke -eksisterende. Det sitter folk i posisjoner på tinget som er i ferd med å gjøre hverdagen til et mareritt, både økonomisk, tidsmessig og fritidsmessig! Disse må stoppes, og tas fra sine tillitsverv. Det er ingen god fremtid i dette påtvungne diktatur, og arroganse mot folket som de er satt til å tjene!

  Sina Syverud

  Tirsdag 25.06.2019
  Nok er nok, vårt kjære Oslo rasereres av korrupte ledere som ingen hensyn tar til hva folket ønsker.. durer frem og raserer gater og river ned trær. Våre skattepenger og bomavgifter, veg avgifter etc etc brukes på å ødelegge vårt kjære Oslo. Diktatur heter det når de folkevalgte ikke gjør som folket vil. Blir ytrende forbanna stem FNB ved neste valg. Galskapen må bort.

  Kristin Forbes Rolfsen

  Tirsdag 25.06.2019
  Oslo begynner å bli en fiendtlig by

  Anne Lise Fernlaug

  Tirsdag 25.06.2019
  Jeg har bodd i vakre Gyldenløvesgate i mange år, og dette er bare trist! Hvor mye skade skal de påføre Oslo før det er uopprettelig..........

  Kjell Christian Helland

  Tirsdag 25.06.2019
  Oslofolk har fått nok. !!! STOPP GALSKAPEN !!!

  Eva Nærup

  Tirsdag 25.06.2019
  Nok nå!

  Ishrat Khan

  Tirsdag 25.06.2019
  Dere har ødelagt byen mere nok. Så nå er det nok

  Stein Ove Hansen

  Tirsdag 25.06.2019
  Er det miljøvennlig å fjerne trærne? Hvor mye gir vi til regnskogfondet for å redde trærne der?

  Erik Braun

  Tirsdag 25.06.2019
  Det er nok tull nå!

  Legg til kommentar