1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Stopp fjerning av parkeringsplasser i President Harbitzgate og Holtegata

  Oslo
  Stopp fjerning av parkeringsplasser i President Harbitzgate og Holtegata
  Opprettet: 09.10.2019 av Kristoffer Rørstad
  Sluttdato for signering: 09.11.2019
  Oslo kommune har varslet at at de planlegger å utvide og oppgradere Hartvig Nissen videregående skole.  I denne forbindelse ønsker kommunen og utbedre skoleveien ved å utvide fortauene i Holtegata og President Harbitz gate til 3 meters bredde. Dette, sammen med andre varslede tiltak vil kunne medføre at 55 parkeringsplasser fjernes. Ca 10 parkeringsplasser vil da være igjen.  Kommunenes egen mobilitetsrapport sier at disse fortauene har minimal fotgjengertrafikk og skoleelevene ankommer skolen fra andre gater.  Vi som bor i disse gatene har behov for disse parkeringsplassene, og parkeringssituasjonen kan bli enda verre når parkeringsplassene i nabohagen Gyldenløvesgate også ryker. Støtt opp under vår sak og signer for å bidra til å bevare disse parkeringsplassene!
  389 av 300 underskrifter
  Se underskrifter Denne saken er lukket og kan ikke skrives under på lenger
  Denne saken er avsluttet. Kommentarfeltet er derfor stengt for nye kommentarer.

  8 kommentarer:

  Dagrun Strømseng

  Søndag 13.10.2019
  ..

  Ellen Thoen

  Torsdag 10.10.2019
  En “hel” hovedstad kan jo ikke begynne å sykle !!! Og kvitte seg med bil ? Regime snakker vi her ‼️

  BINGO HANSEN

  Torsdag 10.10.2019
  ET OSLO FOR ALLE ER ET OSLO SOM IKKE HAR STYGGE BILER OVERALT

  Kristin Munch Dahl

  Torsdag 10.10.2019
  Det er ganske utrolig at MDG bare kan ture frem med sine egoistiske vanvittige planer uten at noen i byrådet setter foten ned! Hvorfor må de fjerne parkeringsplasser i Holtegaten og President Harbitz gate fordi de skal oppgradere Nissen skole? Nå er jeg veldig kjent i området. Jeg gikk på Uranienborg skole og på Nissen og bodde i Holtegaten. Det er et lite stykke å gå fra Nissen til nevnte gater. Det virker på meg at de bruker skolen som unnskyldning for å fjerne parkeringsplasser. Det kunne vært artig i vite hvordan de vil oppgradere skolen. Skal de ta tomten og huset til Lalla Karlsen? Eller skal noe av skolen flytte inn i lokaler i President Harbitz gate og Holtegaten? Når skal folk som bor i området bli hørt og tatt hensyn til?

  Imran M

  Torsdag 10.10.2019
  De har raserte , ødelagt og brukt milliarder på og stenge veier og hele sentrum. Hele Oslo sentrum er ødelagt!!

  Cecilie Gustafson

  Torsdag 10.10.2019
  Jeg snakket med en "Oslomann" (60 år) forleden. Han hadde bodd i Oslo hele livet og syntes det var fint at det ble et bilfritt Oslo sentrum. Jeg spurte HVOR i Oslo han hadde bodd/bor. Svaret var Bekkelaget og Nordstrand. Med garasje og gateparkering. Jeg forklarte da ham da hvordan vi som bor i Oslo sentrum måtte sjonglere med tiden når bedrevitende som ikle bor i sentrum / eller som enda ikke har fått barn gjør vår hverdag ulevelig. Bare det å grue seg til å hente barnet kl 2130 på trening (for å spare 40 minutter på å komme seg hjem vs. kollektivt) fordi du vet at parkeringsplassen du fant 2 dager før vil være tatt når du er tilbake. At de på 25 som synes det er kult med traktorsykkel enda ikke har 2 barn som skal hit og dit etter skoletid. Han innrømmet faktisk at dette var en hverdag han ikke kjente til. Oslo bilfrie sentrum blir ikke levende uten bilen. Den dør sakte, på flere arenaer.

  Ø Sægrov

  Torsdag 10.10.2019
  Et oslo for alle!

  Øivind Hansen

  Onsdag 09.10.2019
  Krigen mot bilen er en krig mot Oslos befolkning basert på et fanatisk hat mot bilen. Det som skjer er at folk blir presset til å flytte ut av byen fordi hverdagen blir for dyr og for komplisert. Diktaturet vi har i Oslo nå må stoppes!