Meny Søk
1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Oslo kommune må erklære økologisk krise

  Oslo
  Oslo kommune må erklære økologisk krise
  Opprettet: 21.11.2019 av Nikolai Tangnes
  Sluttdato for signering: 21.12.2019
  Vi er midt inne i den sjette masseutryddelsen i jordens historie. Arter dør ut i et tempo som verden ikke har sett maken til siden dinosaurene forsvant for 160 millioner år siden. Ifølge WWF har 60 prosent av verdens dyreliv forsvunnet siden 1960. I Norge alene er over 2000 arter utrydningstruet. I 2015 viste en oversikt fra Artsdatabanken at 114 arter som fantes i norsk fauna antatt å ha dødd ut siden år 1800. Flere og flere arter risikerer å bli lagt til på listen over utryddede arter om Norge ikke tar grep for å redde de gjenværende. Oslo kommune erklærte høsten 2019 klimakrise. Dette er bra, men ikke godt nok. Krisen vi står i er ikke isolert til klimagassutslipp og Co2-nivåer i atmosfæren alene. Vi må sørge for at artsmangfoldet i Norge opprettholdes. Vi har ikke én art å miste! Oslo må ta lokale grep for å sørge for at krisen ikke forverres. Oslo kommune må erklære økologisk krise!
  107 av 300 underskrifter
  Skriv under sak Se underskrifter

  Én kommentar:

  HREIĐARR Bređrvik

  Tirsdag 26.11.2019
  Vi står overfor den mest alvorlige og kritiske tiden i menneskets historie. Hvordan vi velger å takle den vil våre etterkommere dømme oss ifra.

  Legg til kommentar

  Skriv under denne saken

  Fyll inn navn, adresse og postnummer for å signere saken. Informasjonen må oppgis slik at signaturen din kan verifiseres.