Meny Søk
1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Uholdbare trafikale forhold på Charlottenlund

  Trondheim, Trøndelag
  Uholdbare trafikale forhold på Charlottenlund
  Opprettet: 16.05.2020 av Torkil Valla
  Sluttdato for signering: 02.06.2020
  Trafikksituasjonen på Charlottenlund er fullstendig uholdbar. Situasjonen er nå så ille at den utgjør en trussel mot innbyggernes helse, miljø og sikkerhet. Bydelen Charlottenlund var i utgangspunktet planlagt med avlastningsveien Brundalsforbindelsen, men denne veien har ennå ikke blitt realisert til tross for at den har ligget på tegnebrettet i mer enn 50 år. I påvente av veien, har ingenting blitt gjort med veinettet. Trafikkmengden har derimot eksplodert, og nå er situasjonen så ille at vi krever: 1) Midler til Brundalsforbindelsen i Handlingsprogram for 2021-2024, Miljøpakken, slik at dagens sterkt trafikkerte veier blir avlastet og omdefinert til interne veier (der det er mulig). Vi kan ikke akseptere flere utsettelser! 2) Strakstiltak for å forhindre alvorlige ulykker, og strakstiltak for å bedre bomiljøet for dem som bor mest utsatt til. 3) Bedre tilrettelegging for buss og sykkel. Trondheim kommune har i alt for mange år gitt blaffen i Charlottenlund, men nå krever vi å bli prioritert slik at denne bydelen igjen kan bli en trygg og god plass å bo for alle! Interessegruppa Trafikksituasjonen på Charlottenlund, Jakobsli og Brundalen
  756 av 300 underskrifter
  Se underskrifter Denne saken er lukket og kan ikke skrives under på lenger
  Denne saken er avsluttet. Kommentarfeltet er derfor stengt for nye kommentarer.

  7 kommentarer:

  Torkil Valla

  Tirsdag 26.05.2020
  Du tar feil, Terje Fossum, for Hørløcks veg skal stenges og kampanjen går ut på å stenge andre veier også hvis vi får avlastningsvei. Trafikken vil da gå en plass som er bedre egnet enn i dag og det blir mer tilrettelagt for sykkel og buss, noe Charlottenlund mangler i dag.

  Terje Fossum

  Mandag 25.05.2020
  Enig i at situasjonen i Skovgårdkrysset må bedres. Men er meget skeptisk til å bygge Brundalsforbindelsen. Mer veg vil alltid gi mer biltrafikk.

  Domrot Løkring

  Torsdag 21.05.2020
  RUS har eksistert i toppen av jakobsliveien det jeg kan huske i 30 år, sikkert flere år.

  Hans Lieng

  Torsdag 21.05.2020
  Viktig sak, lykke til!

  Erling Viktor Dolmseth

  Onsdag 20.05.2020
  Stå på

  Elisabeth Silseth

  Tirsdag 19.05.2020
  Skolevei for mange barn, så støtter at det gjøres noe med trafikken i dette området!!

  Lars Inge dahl

  Tirsdag 19.05.2020
  Trafikken er helt ute av kontroll. Og NÅ planlegges det RUS senter oppe i Jakobsliveien!? Håper inderlig at vi ikke får noen RUS avhengige som kjører påvirket i dette kaoset.