Meny Søk
1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Offentlig rullepark/aktivitetspark

  Ås, Viken
  Offentlig rullepark/aktivitetspark
  Opprettet: 09.08.2020 av Karoline Grundvold
  Sluttdato for signering: 09.12.2020
  Ås kommune har mange barn, nesten halvparten av disse barna bor på Vinterbro. Det finnes ikke en felles offentlig rullepark/aktivitetspark på hele Vinterbro. Rullende aktivitet (skateboard, sparkesykkel, bmx og rulleskøyter) er samlende, billig og bygger samtidig opp under en individuell mestringsfølelse. Det er en idrett som fanger opp barn som typisk ikke trekkes mot lagidretter, men likevel fullt ut trenger et fritidstilbud. Mange barn som driver med lagidrett trenger også et fritidstilbud uten om dette, hvor man kan møte venner, være sosial, leke og ha det gøy utenfor trening og skole. Et fritidstilbud som kan samle barn, unge til og med voksne er noe Vinterbro absolutt trenger. Når skal barna våre bli prioritert?
  333 av 300 underskrifter
  Se underskrifter Denne saken er lukket og kan ikke skrives under på lenger
  Denne saken er avsluttet. Kommentarfeltet er derfor stengt for nye kommentarer.

  5 kommentarer:

  Knut Harald Bratlie

  Mandag 10.08.2020
  Skuting og skating er en voksende aktivitet blandt barn og unge, som kanskje ikke er så aktive i ordinære lag- og ball-idretter. Å bygge noe for denne gruppen Her på Vinterbro vil bli et kjærkomment tilbud som kommer til å bli flittig benyttet.

  Stig Ola

  Mandag 10.08.2020
  Hei:) husk at barna og kan signere her. Hver stemme fra Vinterbro teller

  Camilla B Engebretsen

  Søndag 09.08.2020
  Beste og sunne sporten som ikke er organisert, men som barna samles om selv. Godt miljø i Scoote delen der de tar vare på hverandre og er inkluderende!

  Magdalena Kurcon-Trzpis

  Søndag 09.08.2020

  Sylwia Idasz

  Søndag 09.08.2020
  :)