Meny Søk
1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Fartsreduksjon og fotoboks ved Sagatun i Skoger

  Drammen, Viken
  Fartsreduksjon og fotoboks ved Sagatun i Skoger
  Opprettet: 03.09.2020 av Lasse vegas ekrem
  Sluttdato for signering: 31.12.2020
  Jeg tror det er  flere enn meg her i Skoger som hører biler dundre over dumpa mellom Sagatun og kommunegrensa mot Sande. De kjører i godt over 100 km/t i det som er et bolig- og  skoleområde.  Samboeren min og jeg ble selv (onsdag 02.09.20) påkjørt bakfra av en  av disse bilene, som kjørte i godt over 100km/t. Det gikk heldighvis bra til tross for en potensielt dødssituasjon. Vi ble med en tur på legevakta for sjekk.  Vi går og venter på et mer alvorlig utfall nesten hver dag vi hører motorsykler og biler  kjøre som om de har stjålet både bil og bensin. Vi krever av myndighetene at nå må det settes opp en fotoboks  for å kunne ta de som leker med eget og andres liv.  Å hindre dem i å muligens ta livet av oss som bor her og bare vil komme hele hjem fra butikken og ønsker å få barna trygt hjem fra skole og lekeplass. Gamle sørlandske er ikke autobahn!  Hjelp til med å få tryggere veier for gående og kjørende, store og små her i Skoger! Skriv under
  113 av 300 underskrifter
  Skriv under sak Se underskrifter

  8 kommentarer:

  Tor arne Gjerrud

  Mandag 07.09.2020
  Enig i fartstiltak her i Skoger. Retter samtidig oppmerksomheten mot mange som bor her også. Vi bor i krysset Kornveien / gamle E18 og observerer daglig høy fart , både i nevnte kryss, Gamle sørlandske og i selve Kornveien. Mange av beboerne her på Stillerud bør gå litt i seg selv angående fart. Siste telling som ble gjennomført i Kornveien ( ca 1600 kjøretøy PR dag) hadde en snittfart på 38 km/t . Strekningen er ca 150 m. Jeg har fått gjennomført tellingen av Drammen kommune da det er etterlyst fartsdumper på strekningen. Det betyr at mange kjører alt for fort også her. La oss alle ta ansvar og kjøre pent både her og på Gamle sørlandske .

  Maria R-Hungnes

  Mandag 07.09.2020
  Godt det gikk bra med dere

  Hilde kokko

  Søndag 06.09.2020
  Jeg kom kjørende forbi rett etter den ulykken og den så stygg ut, trodde dette var et skikkelig ekkelt utfall av den krasjen, men godt å høre at det gikk bra til tross for veldig stygt syn

  Susanne Akerø-Kleven

  Fredag 04.09.2020
  Bra initiativ, endelig skjer det noe! En fotoboks eller strekningsmåling hadde vært gull!

  Martin Hansen

  Fredag 04.09.2020
  Er det ikke bedre med strekk måling fra høyden med skolen fram til rundkjøringen mot skoger 2. Det svine kjøres på denne strekningen.

  Christoffer Rognstad

  Fredag 04.09.2020
  Supert! Forhåpentligvis skal det bli trygt for store og små i bydelen!

  Ole Martin Andersen

  Fredag 04.09.2020
  Samme gjelder unelsrudlina. Den er også blitt en motorvei for enkelte

  Linda Andersen

  Fredag 04.09.2020
  Full støtte på at det bør settes inn fartsreduserende tiltak på denne strekningen.

  Legg til kommentar

  Kommentarer som ikke signeres med fullt navn, eller på annen måte bryter med vilkår for bruk, vil bli slettet.

  Skriv under denne saken

  Fyll inn navn, adresse og postnummer for å signere saken. Informasjonen må oppgis slik at signaturen din kan verifiseres.