Meny Søk
1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Opphevning av skjenkestopp i Bærum

  Bærum, Viken
  Opphevning av skjenkestopp i Bærum
  Opprettet: 30.12.2020 av Mikael Falkenfjaerd
  Sluttdato for signering: 30.06.2021
  Opphevning av skjenkestopp i Bærum. Bærum skall følge nasjonale lover og forskrifter om skjenkestopp. Utelivet har fulgt alle reglene i pandemien. Det ender med at utelivet hele tiden skall få lide fordi vi serverer alkohol. Kommunen mener at mennesker vil slutte å drikke fordi utelivet ikke kan servere alkohol? Tvert imot. Vinmonopolet slår salgsrekord, og det er lange køer for å kjøpe alkohol. Festen fortsetter i hjemmet. I hjemmet er det ikke i kontrollerte former. Det er det på en bar og restaurant. Slik som antibac, munbind, holde avstand, antal mennesker osv. Storsenter i Sandvika ser ikke ut til å ha noen corona. Har vært der ved 2 anledninger. En gang før jul og en gang etter jul. Det er så mange mennesker der, og der er det ingen avstander som gjelder. Det var stappfullt.

  2 kommentarer:

  Chatrine Hovland

  Onsdag 30.12.2020
  På tide å oppheve sjenkestoppen, ikke bare for alkoholen i seg selv, men mange mennesker lider under manglende sosialisering og ensomhet under dette tiltaket

  Arne Eirik Håheim

  Onsdag 30.12.2020
  Synes det er på tide å få opphevet skjenkestoppen i kommunen

  Legg til kommentar

  Kommentarer som ikke signeres med fullt navn, eller på annen måte bryter med vilkår for bruk, vil bli slettet.

  Skriv under denne saken

  Fyll inn navn, adresse og postnummer for å signere saken. Informasjonen må oppgis slik at signaturen din kan verifiseres.