Meny Søk
1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Skatepark på Os

  Bjørnafjorden, Vestland
  Skatepark på Os
  Opprettet: 18.04.2021 av Ragni Torvanger
  Sluttdato for signering: 18.10.2023
  Osbygda mangler skatepark. Ein skatepark slik dei nettopp har åpna i Fyllingsdalen ville vore eit godt tiltak for ungdom og barn på Os. Her er mange tilbud til barn og unge på Os som vil drive med organisert aktivitet på fritida, men lite/ingenting av tilbud til dei som ynskjer uorganisert aktivitet. Ein skatepark vil kunne dekke dette behovet for mange. En skatepark i betong vil vere vedlikeholdsfri, og vil kunne gi mange barn og unge eit gratis samlingspunkt. Ein skatepark i betong vil og kunne brukast av sparkesykkel, sykkel og rulleskøyter i tillegg.
  325 av 300 underskrifter
  Se underskrifter Denne saken er lukket og kan ikke skrives under på lenger
  Denne saken er avsluttet. Kommentarfeltet er derfor stengt for nye kommentarer.

  9 kommentarer:

  Sebastian Gausvik Jacobsen skate

  Torsdag 22.04.2021
  Skate

  Gunn Aase

  Torsdag 22.04.2021
  Skjekk ut skateparken de har laget i Brumunddal, brukenes for alle aldre! Fantastisk!

  Soliman Thomas

  Torsdag 22.04.2021
  Vi trenger en skatepark fordi der ikke er noen gode parker på OS.

  Ole Kristian Kopperud

  Onsdag 21.04.2021
  Har tidligere vært i kontakt med kommunen om å få betongpark AS til å lage park på Os, men uten hell. De ville heller sette opp en pump track, lol, men lov til å håpe:) Finnes mange eksempler på byer og bygder rundt om i landet som har fått et supert alternativ til den organiserte idretten etter bygging av park. Betongpark er de eneste som kan lage noe skikkelig i Norge. For all del ikke få noen foreldre som aldri vært i en skatepark selv til å sette opp noe billig drit. Da blir det ikke brukt.

  Sissel Lothe Høvik

  Onsdag 21.04.2021
  Jeg tror en skikkelig skatepark hadde vært flott for ungdom i bygda. MEN: Den må være "skikkelig", dvs. noen greier som passer for nybegynnere, men også rikelig med utfordringer for de mer viderekommende. En skatepark må være mest mulig vedlikeholdsfri, og den bør være sentralt plassert. Ungdom som er med på organiserte aktiviteter "får" ganske mye fra kommunen gjennom tilskudd til lag og organisasjoner. En skatepark kan være et godt tilskudd til noen av de som ikke finner sin plass i de organiserte fritidstilbudene.

  Victoria olesen

  Onsdag 21.04.2021
  Fint

  steinar stein

  Onsdag 21.04.2021
  J eg vil kjempe for et fint skate miljø på os slik at unge engasjerte saktere kan få en fin fremtid og noe å se frem til på fritiden nå som coronatiltakene har tatt over på fulltid.

  Bjørnar Bjørn

  Onsdag 21.04.2021
  skatepark på os

  Thorstein Skårnes

  Onsdag 21.04.2021
  Flott initiativ