Meny Søk
1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Bergenserne bestemmer Bryggens skjebne!

  Bergen, Vestland
  Bergenserne bestemmer Bryggens skjebne!
  Opprettet: 26.05.2021 av Bergenserne Bestemmer
  Sluttdato for signering: 25.11.2021
  Når politikerne ikke klarer å bli enige er tiden inne for at ALLE BERGENSERNE blir invitert til å bestemme! Nasjonalskatt, kulturarv og historisk utspringssted Bryggen må få være i fred! En folkeavstemning om Bybanen over Bryggen må til! Signer her hvis du vil ha en folkeavstemning! En folkeavstemning som dette passer i henhold til Regjeringens veileder om lokale folkeavstemninger og Venezia-kommisjonen. Har du lyst på mer informasjon? Ta kontakt med Bergenserne Bestemmer på Facebook.
  477 av 300 underskrifter
  Skriv under sak Se underskrifter

  13 kommentarer:

  Erik O Paulsen

  Søndag 30.05.2021
  Folkeavstemning har vært en politisk prinsippsak for meg i over 45 år!

  Kjersti Ystheim

  Lørdag 29.05.2021
  Ingen bybane over Bryggen i Bergen.

  JOHANNES SÆHLE

  Fredag 28.05.2021
  Ikke over bryggen

  John S. Sandal

  Fredag 28.05.2021
  Når de som er folkevalgt ikke utøver sin plikt ovenfor folket og velgerne, da er det folket selv som må inn og overkjøre styreorganene slik at rettferdigheten skjer fyldest. Vel og bra å utvikle byen, men ikke på bekostning av ødeleggelse av viktig historie, en unik verdensarv og ikke mindt å påføre byens befolkning en uhorvelig høy flere milliarders faktura på en bybanen som ikke er samfunnstjenelig og er bymessig ødeleggende på flere områder, offentlig som privat. Den fakturaen som myndighetene vil servere byens befolkning vil ta minst 3 generasjoner å betale ned og innen den tid har de samme myndigheten spekulert ut nye prosjekter som folket skal betale for. Bare å få slutt på svineriet nå først som sist før byen er økonomisk ruinert.

  Morten Netteland

  Fredag 28.05.2021
  Bergensere bosatt utenfor Bergen bør og kunne for si sin mening om bybane over Bryggen som jeg har jobbet imot i åresvis fra Oslo, men fremdeles er jeg bergenser!!!Diskriminering!

  Steve Morgan

  Torsdag 27.05.2021
  Let the people decide

  Svein Hordnes

  Torsdag 27.05.2021
  Bryggen er et landemerke i Bergen, og har lang,og mye historie. Å bygge bybanen over Bryggen, vil ødelegge denne perlen. Bryggen er jo også på World Heritage List over verneverdige steder. Kunne brukt metrobusser istedet, da hadde de spart flere foldige millioner ,og alikevel hatt like bra tilbud som bybanen!

  Elisabeth Gro H Svendsen

  Torsdag 27.05.2021
  Jeg er sterkt i mot!!!! De som driver med denne overstyringen over folket- skal aldri få min stemme!! Det er en garanti!!

  Ruth Elin Steen

  Torsdag 27.05.2021
  Jeg vil ikke ha noen Bybane over Bryggen. Og jeg vil gjerne signere, men hvordan gjør man det her. Har ikke funnet noe sted jeg kunne det..

  Petter A Visted

  Onsdag 26.05.2021
  Myndighetene ignorer faglig gode innspill frembrakt av de fremste eksperter vi har på området her i Bergen. Bt er også særdeles lunken til våre artikler og har vanskelig for å ta inn debatt innlegg. Petter A Visted

  Fredrik U Hauge

  Onsdag 26.05.2021
  Vil ha folkeavstemning

  NINA. HELENE RASMUSSEN

  Onsdag 26.05.2021
  BRYGGEN ER ET VAKKERT OG VERNEVERDIG STED. DEN VIL BLI ØDELAGT AV BYBANEN. LA OSS BEVARE OG TA VARE PÅ BRYGGEN.

  Bergenserne Bestemmer

  Onsdag 26.05.2021
  Lenke til Facebook siden: https://www.facebook.com/bergensernebestemmer @bergensernebestemmer Regjeringens veileder om lokale rådgivende folkeavstemninger: https://www.regjeringen.no/contentassets/6aa6f9859e114c12986fd2db2c4cc748/no/pdfs/veileder-om-lokale-radgivende-folkeavstemninger---.pdf

  Legg til kommentar

  Kommentarer som ikke signeres med fullt navn, eller på annen måte bryter med vilkår for bruk, vil bli slettet.

  Skriv under denne saken

  Fyll inn navn, adresse og postnummer for å signere saken. Informasjonen må oppgis slik at signaturen din kan verifiseres.