Meny Søk
1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Rypklubben som friluftsområde

  Hammerfest, Troms og Finnmark
  Rypklubben som friluftsområde
  Opprettet: 26.06.2021 av Hanne Marion Gaup
  Sluttdato for signering: 26.12.2021
  Det er et ønske om omregulering av Rypklubben fra industri- til friluftsområde.  Rypklubben er et yndet tursted og brukes av mange som sitt daglige turmål.  Rypklubben er utsikta for fjordingene og blir den tatt til industri så er vi bokset  inne mellom den og industrien på Polarbase og Leirvika. Vi trenger sjønære grønne områder hvor folk kan ferdes fritt. Vi trenger BOLYST-tiltak også i Rypefjord. Legg til rette med et lite parkområde, gapahuk, badeplass som kan brukes hele året og kanskje en sauna?  Det viktigste er at Rypklubben blir bevart som friluftsområde og utsikt. 
  118 av 229 underskrifter
  Skriv under sak Se underskrifter

  2 kommentarer:

  Bente Eriksen

  Tirsdag 13.07.2021
  Ja til rypklybben som friluftsområde

  Hanne Marion Gaup

  Søndag 27.06.2021
  Vedtak i kommunestyret: kommunestyret ser i utgangspunkt positivt på etablering av et anlegg for produksjon av hydrogen/ammoniakk på Rypklubbeidet, som ved en full utbygging vil kunne gi tre tog. En endelig politisk avklaring vil gjøres når reguleringsprosessen inkludert konsekvensutredning er gjennomført, og det er klart hvilke konsekvenser en slik utbygging vil gi.

  Legg til kommentar

  Kommentarer som ikke signeres med fullt navn, eller på annen måte bryter med vilkår for bruk, vil bli slettet.

  Skriv under denne saken

  Fyll inn navn, adresse og postnummer for å signere saken. Informasjonen må oppgis slik at signaturen din kan verifiseres.