Meny Søk
1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Bedre parkeringsmulighetene for beboere i sentrum

  Ålesund, Møre og Romsdal
  Bedre parkeringsmulighetene for beboere i sentrum
  Opprettet: 07.09.2021 av Emma Haraldsen
  Sluttdato for signering: 07.03.2022
  Soneparkeringen i sone 2 (Skaregata/ O.A. devoldsgate) er overfylt, og ikke tilstrekkelig for beboerne i området. Den kommunalt eide parkeringen på Hjelsetgården (bilparkeringen ved bobilparkeringen i sentrum), som har vært gratis etter 16:00 og i helger frem til nylig, har vært en nødvendig avlastning til soneparkeringen. Nå er Hjelsetgården blitt avgiftsbelagt hele døgnet, og det er da betydelig vanskeligere å finne parkering etter arbeidstid og i helgene. Dette gjør det vanskeligere å bo i sentrum - og vi ønsker jo et levende sentrum hvor folk bor og trives! Ber derfor om underskrifter til å få omgjort denne endringen, slik at det blir enklere å ha en sytalaus hverdag i sentrum. Det vil også gjøre sentrum mer tilgjengelig for lørdagsbesøkende - som er bra for bedriftene i sentrum.

  Én kommentar:

  Jarleif knotten

  Onsdag 08.09.2021
  Jeg mener på og ha hørt at det er levert ut dobbelt som mange Parkerings tilattelser som det er parkeringsplassar. Dette hører ikke hjemme noen plass, da bmir plassene fullt døgne rundt. Folk med barn kan ikke kjøre rundt i sentrum for og finne seg plasser.

  Legg til kommentar

  Kommentarer som ikke signeres med fullt navn, eller på annen måte bryter med vilkår for bruk, vil bli slettet.

  Skriv under denne saken

  Fyll inn navn, adresse og postnummer for å signere saken. Informasjonen må oppgis slik at signaturen din kan verifiseres.