1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Langøra Badestrand

  Stjørdal, Trøndelag
  Langøra Badestrand
  Opprettet: 06.10.2021 av STEPHEN OLSEN
  Sluttdato for signering: 06.04.2022
  Langøra Badestrand bør bli tilgjengelig for alle innbyggere i Stjørdal. Med Bro over fra Dagens molo i småbåthavna eller gangbro over fra nye hotellet/Statoil Bygget! Plassen er Stjørdals fineste badeplass, det er også gode muligheter for og lage en fin tursti rundt halvøya. Stien på øya kan også lyssettes med forskjellige farger så den lyser opp på kveld/natt. Plassen kan lages til med minst mulig berøring av naturen som er der og lage Stjørdals svar på Oase! Dette hadde kommet til og bli mega bra og en ekstremt fin plass for gåtur/trimtur osv. Som jeg viser på bilde jeg har lagt ved har jeg tegnet inn bro fra moloen og fra Statoilbygget. Det er også markert en sti rundt øya men også en på tvers rett over midten, for de som ikke ønsker gå hele runden! og til de naturvern folka som er i mot alt så finner de stakkars antallet fugler som er på denne lille flekken, fort en ny plass og hekke! Dette er det område i hele stjørdal med mest potensialet! og kommer til og bli meget godt mottatt av innbyggere i hele Stjørdal.
  228 av 300 underskrifter
  Se underskrifter Denne saken er lukket og kan ikke skrives under på lenger
  Denne saken er avsluttet. Kommentarfeltet er derfor stengt for nye kommentarer.

  9 kommentarer:

  Gunda Marie Næss

  Tirsdag 22.03.2022
  Stjørdals fineste plass!

  Jon-Anders Myrvang (kultursjef i Stjørdal 1986-2005)

  Tirsdag 16.11.2021
  Planene var klare allerede på 1990-tallet. Det ble gitt tilsagn om betydelige statlige friluftsmidler. Rådmann Kittil Sønstebø avsatte 20% av miljøkonsulet Gunnar Børsets arbeidstid over flere måneder til planarbeidet i regi av kulturetaten. Daværende politiske flertall i Stjørdal kommunestyre stemte ned prosjektet, og tilsagnet om friluftsmidler inndratt. Det meget solide planarbeidet finnes kanskje i rådhusets arkiv?

  Frode Maalø

  Søndag 14.11.2021
  Dette har vært et tema lenge. På tide å få det realisert.

  Roger Kenneth Johansen

  Fredag 12.11.2021
  Hva er forskjellen på å komme seg til Langøra i båt kontra å komme seg over via ei gangbru ? Og Harper bør finne på noe bedre å skremme oss med enn edderkopper hvis han absolutt skal redde kloden.

  Valdemar Dybvad

  Onsdag 10.11.2021
  Det er gode begrunnelser fra Forsvaret, Den sivile Flyplassen og Naturvernet som holdes i hevd her. Det er ikke lenge siden vi fikk tilgang til Steinvik-lager og det området tilhørende forsvaret i Stokkberga eller der oppe. Det er gode grunner til at Langøra er gjort mindre tilgjengelig. Sivil flytrafikk, militært område og naturvern. Det er ikke alle steder i norge som er tilgjengelig for alle dødelige, og kommer heller ikke til å bli det.

  Margrethe Stokke Fjær

  Onsdag 10.11.2021
  Stor skam at ikke hele Stjørdals befolkning har adgang til denne perlen. Jeg var der flere ganger med båt for 50 år siden, og vet hvor flott det er der. Nå når Stjørdal vokser og får flere innbyggere, må noe gjøres for en lettere adkomst og toalettforholdene ordnes. Kommunen må finne de 50 000, som ble avsatt en gang for lenge siden, med renter blir det en begynnelse . Som jeg husker Marius Sandvik, Hegra Samvirkelag, sa en gang: Den spede begynnelse er ikke å forakte.

  Herbjørn Skjervold

  Mandag 08.11.2021
  Flott initiativ ! Tema vært opp før. Bra å få i gang en prosess på dette . Tror det er Statens Friluftsråd som forvalter området. Trengs fasiliteter for EC og kanskje bedre sikring mot flyplass. Bør være mulig å få med næringslivet på dette, gitt et politisk backing fra kommunen. Flott tilbud til befolkning i kombinasjonenes undergang fra stasjonen til Tangen

  Steinar Lidvin Sivertsen

  Søndag 10.10.2021
  Nb. Som kjent er det flystripe i syd og Forsvaret eier den halvdelen mellom badestrand og flystripa. SATS PÅ DEN BESTE HALVPARTEN NÆRT BÅTHAVNA.

  Mathilde Birkeland-mølnvik

  Søndag 10.10.2021
  Det er en fin badeplass og det er kjipt å måtte være avhengi av bår og sjåfør for å komme seg dit