Meny Søk
1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Langøra Badestrand

  Stjørdal, Trøndelag
  Langøra Badestrand
  Opprettet: 06.10.2021 av STEPHEN OLSEN
  Sluttdato for signering: 06.04.2022
  Langøra Badestrand bør bli tilgjengelig for alle innbyggere i Stjørdal. Med Bro over fra Dagens molo i småbåthavna eller gangbro over fra nye hotellet/Statoil Bygget! Plassen er Stjørdals fineste badeplass, det er også gode muligheter for og lage en fin tursti rundt halvøya. Stien på øya kan også lyssettes med forskjellige farger så den lyser opp på kveld/natt. Plassen kan lages til med minst mulig berøring av naturen som er der og lage Stjørdals svar på Oase! Dette hadde kommet til og bli mega bra og en ekstremt fin plass for gåtur/trimtur osv. Som jeg viser på bilde jeg har lagt ved har jeg tegnet inn bro fra moloen og fra Statoilbygget. Det er også markert en sti rundt øya men også en på tvers rett over midten, for de som ikke ønsker gå hele runden! og til de naturvern folka som er i mot alt så finner de stakkars antallet fugler som er på denne lille flekken, fort en ny plass og hekke! Dette er det område i hele stjørdal med mest potensialet! og kommer til og bli meget godt mottatt av innbyggere i hele Stjørdal.

  2 kommentarer:

  Steinar Lidvin Sivertsen

  Søndag 10.10.2021
  Nb. Som kjent er det flystripe i syd og Forsvaret eier den halvdelen mellom badestrand og flystripa. SATS PÅ DEN BESTE HALVPARTEN NÆRT BÅTHAVNA.

  Mathilde Birkeland-mølnvik

  Søndag 10.10.2021
  Det er en fin badeplass og det er kjipt å måtte være avhengi av bår og sjåfør for å komme seg dit

  Legg til kommentar

  Kommentarer som ikke signeres med fullt navn, eller på annen måte bryter med vilkår for bruk, vil bli slettet.

  Skriv under denne saken

  Fyll inn navn, adresse og postnummer for å signere saken. Informasjonen må oppgis slik at signaturen din kan verifiseres.