Meny Søk
1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Øk maksprisen på kostøret i Oslos barnehager

  Oslo
  Øk maksprisen på kostøret i Oslos barnehager
  Opprettet: 18.11.2021 av Madeleine Bergan
  Sluttdato for signering: 18.05.2022
  Til: Innbyggere/Foresatte/Foreldre i Oslo kommune Område: Oslo Når det gjelder tilbudet om matservering og ernæring i Oslo sine barnehager er skjevhetene store. De private kan selv bestemme kostøret, imens de kommunale har en fastsatt strupet makspris på kostøre på 185kr mnd. Byrådsplattformen MDG, SV og AP har fremmet et forslag om å innføre lik makspris for kommunale og private barnehager i Oslo. Dette kan medføre at de private barnehagene «tvinges» ned på samme nivå som de kommunale. Dette er ikke veien å gå!  Kostøret må økes for de kommunale, ikke senkes for de private! Signer oppropet om du ønsker høyere makspris på kostøret i Oslo kommune sine barnehager. Barna våre trenger næringsrik og variert mat i barnehagen! Det er her matvanene etableres.
  251 av 300 underskrifter
  Skriv under sak Se underskrifter

  Én kommentar:

  Gudrun Løvold

  Fredag 19.11.2021
  Vi har så utrolig bra matordning i barnehagen til mine barn med egen kokk og alle måltider inkludert. Dette vil jeg ikke miste hvis bhg ikke lenger får lov å ta betalt for det. Og alle bhg (og skoler) bør ha et sunt, godt og variert tilbud til alle barn!

  Legg til kommentar

  Kommentarer som ikke signeres med fullt navn, eller på annen måte bryter med vilkår for bruk, vil bli slettet.

  Skriv under denne saken

  Fyll inn navn, adresse og postnummer for å signere saken. Informasjonen må oppgis slik at signaturen din kan verifiseres.