1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Øk maksprisen på kostøret i Oslos barnehager

  Oslo
  Øk maksprisen på kostøret i Oslos barnehager
  Opprettet: 18.11.2021 av Madeleine Bergan
  Sluttdato for signering: 18.05.2022
  Til: Innbyggere/Foresatte/Foreldre i Oslo kommune Område: Oslo Når det gjelder tilbudet om matservering og ernæring i Oslo sine barnehager er skjevhetene store. De private kan selv bestemme kostøret, imens de kommunale har en fastsatt strupet makspris på kostøre på 185kr mnd. Byrådsplattformen MDG, SV og AP har fremmet et forslag om å innføre lik makspris for kommunale og private barnehager i Oslo. Dette kan medføre at de private barnehagene «tvinges» ned på samme nivå som de kommunale. Dette er ikke veien å gå!  Kostøret må økes for de kommunale, ikke senkes for de private! Signer oppropet om du ønsker høyere makspris på kostøret i Oslo kommune sine barnehager. Barna våre trenger næringsrik og variert mat i barnehagen! Det er her matvanene etableres.
  301 av 300 underskrifter
  Se underskrifter Denne saken er lukket og kan ikke skrives under på lenger
  Denne saken er avsluttet. Kommentarfeltet er derfor stengt for nye kommentarer.

  2 kommentarer:

  Ragnhild Breivik

  Torsdag 23.12.2021
  Førstegangs mamma til ei jente som skal begynne i bhg. i august. Jeg synes alle barn har rett til trygg og sunn mat i kommunale institusjoner, uavhengig av foreldrenes økonomi.

  Gudrun Løvold

  Fredag 19.11.2021
  Vi har så utrolig bra matordning i barnehagen til mine barn med egen kokk og alle måltider inkludert. Dette vil jeg ikke miste hvis bhg ikke lenger får lov å ta betalt for det. Og alle bhg (og skoler) bør ha et sunt, godt og variert tilbud til alle barn!