1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Ikke bygg i ælva vår

  Skien, Telemark
  Ikke bygg i ælva vår
  Opprettet: 06.04.2022 av Gro Ballestad
  Sluttdato for signering: 06.10.2022
  Etter ønske fra mange av Skiens innbyggere, vil vil på denne måten samle underskrifter for: 1) Stopp av utbyggingen på felt 17 Klosterøya ( ved Klosterfossen) 2) Endre nåværende plan på Skien Brygge slik at det ikke blir bygd noe ute i elva 3) Stopp av gangbrua Skien Brygge- Klosterøya
  564 av 300 underskrifter
  Se underskrifter Denne saken er lukket og kan ikke skrives under på lenger
  Denne saken er avsluttet. Kommentarfeltet er derfor stengt for nye kommentarer.

  16 kommentarer:

  Kjell Torbjørn Steinhaug

  Lørdag 30.04.2022
  Bare trist at de fleste politikerne våre vil ødelegge vannspeilet i indre havn. Ta en tur å kikk utover elva en fin sommerdag. Vakkert er et mildt uttrykk for det en ser. Det blir helt feil å lage ei bru som vil fremstå som et stengsel for dette. Og i tillegg er nytteverdien minimal, ingen uoverkommelig avstand å gå/sykle rundt. Uansett hvor pengene kommer fra er det et skremmende sløseri fra kommunens side. I tillegg er det trist å se hvordan Jernbanebrygga kan bli seende ut. Strandpromenade sammenhengende utover langs østsiden av elva bør være en selvfølge når mulighetene er så gode som her. Tenk på hva som blir ødelagt for de som kommer etter oss.

  Jens stedje gursli

  Fredag 22.04.2022
  Politikerne viser inkompetanse i utbyggingssaker og lar seg blende av flotte arkitektutkast og opptrer som nikkedukker for utbyggere og investorer. Mener det er viktig å ta vare på byens historie og sjel etter bybrannen når det gjelder arkitektur og utforming av utbygginger. Trist å se utkast til Langbryggene med en kopi av Barcode i Bjørvika, når man har den fine Bryggeparken med Tollboden. Og utkastet med utbygging og fortetting av elva på Klosterøya er bare en tragedie.

  Kjell Nyhagen

  Torsdag 14.04.2022
  Hvem styrer i Skien, de store entreprenørene eller politikerene ( de er svake ) .

  Marie Lindgren

  Mandag 11.04.2022
  La elva være i fred og la alle ha muligheten til å benytte seg av den.

  Anna marie bøen

  Søndag 10.04.2022
  Ikke bygg i ælva vår

  Arnhild Strøm

  Fredag 08.04.2022
  Ikke bygg i elva vår!

  Øystein Hyni

  Torsdag 07.04.2022
  For det første. Har man glemt flommen i 1927? For det andre så er dette en total feil måte og bygge på, at allmennheten ikke skal ha tilgang til vannspeilet er utrolig klønete planlagt.

  Bjarne Nærum

  Torsdag 07.04.2022
  Jeg er opptatt av Grenlands utvikling, og synes dette er en viktig (men temmelig trist) sak. Vil gjerne underskrive, men får dessverre ikke gjort det da jeg har postadresse Porsgrunn. Gjør det noe da?

  Roger Steen

  Onsdag 06.04.2022
  Utform Jernbanebrygga med lav bygningsmasse, harmoni med Tollboden, og gamle mursteinsbygningene (kull). Ikke bygg høye sterile bygninger med glassklosser. Se til gamle Stockholm. Skap liv med kafeer og møteplasser. Ta i bruk ferjer som transport (se til Fredrikstad). Få fram jerbanehistorie, Sporskifter og tunnelen inn mot Follestad, har isskulpturer på vinteren. Få til grønne oaser,park og benker med trær og blomster. Hilsen Roger Steen

  Hilde Halvorsen

  Onsdag 06.04.2022
  Tid for å lytte til engasjerte Scheensborgere -, la ælva være!!!

  Stein Haugseter

  Onsdag 06.04.2022
  Hvorfor skal noen tjene seg styrtrike ved å bygge leiligheter i høye prisklasser langs elva, mens 99 prosent av byens borgere mister tilgang til vannspeilet , fiskeplasser og turområder ? Nå må vi bremse litt. .

  Sondre Bratsberg

  Onsdag 06.04.2022
  Ikke ødelegg ælva!!

  Jørn Fossum

  Onsdag 06.04.2022
  Jeg har vært i mange byer der de har elver/vannspeil, og ikke engang i et korrupt land som Libanon bygger man så man sperrer folk ute fra vannet. Beirut har en flott strandpromenade. Det er rett og slett skammelig det man planlegger i Skien!

  Øyvind Andersen

  Onsdag 06.04.2022
  Ikke bygg i ælva vår.

  Leif Harald Hansen

  Onsdag 06.04.2022
  Ikke ødelegg vannspeilet i Skien indre havn

  Bjørg Gulbrandsen

  Onsdag 06.04.2022
  Ikke bygg i elva vår