1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Midlertidig ishall til Hasle-Løren Ishockey Bredde

  Oslo
  Midlertidig ishall til Hasle-Løren Ishockey Bredde
  Opprettet: 17.12.2022 av Klas Birkedal
  Sluttdato for signering: 17.06.2023
  Hva skal vi med en ny ishall om den blir stående tom? Ishallen på Løren er gått ut på dato. Men uten en midlertidig hall mens den nye bygges, vil Hasle-Løren hockeyklubb smuldre opp og dø. For mange barn og unge betyr det at de må slutte på idretten de elsker. La det være sagt: Vi er glade og takknemlige for muligheten for en ny ishall. Det er virkelig på tide. Men hva gjør barna de årene mens vi venter på at den står ferdig? Den nye ishallen skal bygges på eksisterende tomt. Byggeperioden tar minst to år og kommunen har ikke planer for en midlertidig ishall. Det betyr at mange barn og unge mister sitt lokale idrettstilbud. Ishockey handler om mer enn å få pucken i mål. Idrett skaper tilhørighet, fellesskapsfølelse og livslange vennskapsbånd. Alle bør få oppleve idrettsglede. Også barn og unge i bydelen Bjerke og omegn. For mange barn og unge betyr mangelen på en midlertidig ishall at de må slutte på idretten de elsker. Hasle-Løren mister «gamle» spillere, og får heller ikke rekruttert nye. Klubben dør. Det er helt krise. Det finnes løsninger – hvor er viljen hos lokalpolitikerne? Da nye Jordal Amfi ble bygget hadde spillerne en midlertidig hall. Denne er nå solgt til Moss kommune, mens de bygger ny hall. Det finnes muligheter for en midlertidig hall på Løren også. Og det er slett ikke så dyrt som bystyret i Oslo påstår. Etter møter med Ap, Sv, Rødt og Venstre vises det forståelse, men ingen fronter saken i Bystyret. Ingen viser handling. Hvorfor finnes ikke viljen til å redde idrettsgleden og fremtiden for så mange barn og unge i nærmiljøet deres? Det har tatt tid å bygge opp Hasle-Løren ishockeyklubb. Trenere, frivillige og foreldre har stått på for å skape tilhørighet, gode verdier og spilleglede for hundrevis av hockeyglade barn og unge i alle aldre. Alle får plass i klubben vår. Vi er fortvilet over det vi opplever som handlingslammede politikere. Men det er fortsatt tid. Med 300 underskrifter må bystyret behandle saken. Det håper vi kan skape resultatene vi trenger. Hjelp oss å få oppmerksomhet rundt denne viktige saken – signer oppropet vårt og la barna våre få drive med det de elsker! Bystyret må vedta en midlertidig hall på Bama tomten under byggeperioden.
  1518 av 300 underskrifter
  Se underskrifter Denne saken er lukket og kan ikke skrives under på lenger
  Denne saken er avsluttet. Kommentarfeltet er derfor stengt for nye kommentarer.

  24 kommentarer:

  Xavier Ducasse

  Søndag 01.01.2023
  H/L trenger midlertidig ishall i byggperioden

  Jagoda Zajic

  Fredag 30.12.2022
  Jeg stemmer på mideltilig Hall.

  Joachim Elias Figenschow

  Tirsdag 27.12.2022

  Kristin Meisingset Hallgren

  Tirsdag 27.12.2022
  Idrettsbyråden er redd for klubbdøden og satser på Oslo Øst: https://www.aftenposten.no/oslo/i/Xbo31B/oslos-idrettsbyraad-barneidretten-har-utviklet-seg-i-feil-retning-lenge Hasle Løren HAR et stort miljø av frivillige, som vi risikerer smuldrer bort på grunn av beslutning tatt på hans vakt…

  Svein Asmund Myhre

  Tirsdag 20.12.2022
  Få midlertidig ishall

  Clara Landvall

  Tirsdag 20.12.2022
  For en så stor breddesport som ishockey er så er det helt klart nødvendig med en midlertidig ishall under to år. Det er før lang tid til å vente på å få trene. Tenkt også på andre klubber som spiller i Hasle Løren-ishallen på cup-er eller treninger (Manglerud Star tilhører vi). Det er flere enn selve klubben som blir berørt. Flere ishockeyklubber i Oslo kommer merke forskjell. Ta ansvar for breddesporten!

  Erland Torp

  Tirsdag 20.12.2022
  Tenk på framtida til hockey barn og ungdom.Politikere ta dette på største alvor og legg til rette for midlertidig ishall for Hasle-løren til ny hall står klar!

  Kari Amundsen

  Tirsdag 20.12.2022
  Det skal ikke være forskjell for hva byrådet i Oslo hjelper de forskjellige idrettslag. Når Vålerenga fikk midlertidig ishall med de bygde nye Vålerenga ishall, må byrådet komme med det samme til Hasle Løren ishall. Vålerenga hadde ungdomshallen i tillegg under utbygningen. Likt for likt. Dessuten må snart byrådet tenke på barn og unge i bydel Bjerke. De har jo ikke fått ut fingern for flerbrukshall, eller begynt å bygge Løren ungdomsskole. Her står det helt stille for barn og unge, mens de sløser med byens penger på ulike idiotiske ting som MDG ønsker å gjennomføre. De bør bruke skattebetaleres penger på barn ig unge.

  Signe tveter

  Tirsdag 20.12.2022
  Ikke riv!

  Tore Westmark

  Søndag 18.12.2022
  Åssen kan de behandle klubben på denne måten. Nå må jaggu politikerne skjerpe seg.

  Per Inge Langeng

  Søndag 18.12.2022
  Det vil ta mange år å bygge opp igjen et aktivt miljø med yngre spillere og frivillige som forsvinner under byggeperioden.

  Tom R. Mehlum

  Søndag 18.12.2022
  Det har tatt mange tiår å bygge kultur og tilbud til barn og unge. Klubben på Løren har brukere i hele Oslo, ja faktisk til og med utenfor Oslo. Å fjerne aktivitetstilbudet til barn og unge i byggeperioden er trolig den samfunnsøkonomisk dyreste løsningen. Etter år med pandemi er det spesielt viktig å opprettholde aktivitetstilbudet. En midlertidig hall er rett og slett det eneste fornuftige for de unges fysiske- og psykiske helse samt samfunnsøkonomisk. I tillegg er idretten en nøkkel til fellesskap i det flerkulturelle Oslo, noe politikerne ikke trenger å se lengre unna enn ishallen på Furuset. Konklusjonen bør være enkelt: Bygg midlertidig ishall på Løren.

  Jan "Biaf" Kristiansen

  Søndag 18.12.2022
  Midlertidig hall er helt nødvendig, ellers dør hockeyen i Hasle-Løren!

  Thorleif Arnesen

  Lørdag 17.12.2022
  Midlertidig løsning må på plass før hallen rives! Håper det ordner seg for dere! Dere fortjener virkelig ny hall. PS! Det er er Kråkene Moss og Moss Kunstløpklubb som har kjøpt teltet som sto på Jordal og den skal brukes som hall nr 2 i Moss.

  Helene Hoddevik Mørk

  Lørdag 17.12.2022
  Flott og nødvendig med ny hall. Men det må en midlertidig hall til for å bevare klubben!

  Lars Goberg

  Lørdag 17.12.2022
  Det er en politisk katastrofe om ikke midlertidig hall organiseres. Krysser fingra for dere HL! Politikere må her ta til vett! Hilsen MS far!

  Rami Rajamäki

  Lørdag 17.12.2022
  Bygg en flerbrukshall på tomta nedenför den gamle hallen med underjordisk gang fra hall ( den gamle) til hall ( den nye) . Det kommer mer og mer hele tiden med masse nye boliger å ungdom trenger det .

  Lasse Trøen

  Lørdag 17.12.2022
  Midlertidig hall er helt nødvendig.

  Gry Backe

  Lørdag 17.12.2022
  Burde vært lov å støtte opp i den kommunen de må dra til for å få spille, selv om de er fra andre kommuner. Fikk ikke signert dessverre.

  Anne Lise Ytreberg

  Lørdag 17.12.2022
  Hvorfor får bare de i Oslo signere? Er jo brukere utenfor Oslo som bruker hallen

  Carl Johan Philip Örbak

  Lørdag 17.12.2022
  Ta ert ansvar och fixa en ishall!

  Christian Hansen

  Lørdag 17.12.2022
  Enig, ikke riv. Noen ser ett blikkskur men ungene ser ett hockeyslott.

  Patrick karlsen

  Lørdag 17.12.2022
  Jeg stemmer på mideltilig hall

  Tonje S Andreassen

  Lørdag 17.12.2022
  La barna barna få spille hockey, ikke riv hallen!!