1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Helgepreparering av skiløyper må gjenopptas

  Lørenskog, Akershus
  Helgepreparering av skiløyper må gjenopptas
  Opprettet: 08.01.2023 av Lars Langøy
  Sluttdato for signering: 08.07.2023
  Lørenskog kommunes politikere, og spesielt dere som stemte ned budsjettforslaget: H, V, FrP, V, KrF, MDG. Underskriverne ber om at helgevedlikehold med preparering og løypekjøring med stormaskin gjenopptas umiddelbart. Politikerenes valg om å droppe dette for å "spare" kr. 150 000,- har vakt stor forargelse og engasjement blant kommunens innbyggere. Både i RB og på Facebook har reaksjonene vært svært negative. At Lørenskog kommune ikke skal finne rom til dette som har så stor og positiv verdi for folkehelsa og innbyggernes trivsel er ikke til å forstå. Ikke å preparere medfører også at Lørenskauingene reiser til Rælingen og Oslo, med dertil øket biltrafikk, stikk i strid med kommunens målsetning. Vi ber om at kommunen snarest setter i gang med helgevedlikehold.
  319 av 300 underskrifter
  Se underskrifter Denne saken er lukket og kan ikke skrives under på lenger
  Denne saken er avsluttet. Kommentarfeltet er derfor stengt for nye kommentarer.

  5 kommentarer:

  Silja Kaldhol

  Mandag 09.01.2023
  Jeg har ikke sett forarbeidene og begrunnelsen for kuttet, kan noen opplyse oss? Vi har en situasjon hvor kommunen trenger å spare. Har man fex tenkt at løypene kan tas godt nok i ukedagene, og at dersom det skulle komme mye snø lørdag/søndag, så vil arbeidet gjort før i uka være nok, fex at folk vil kunne tråkke opp godt nok selv? Eller har man funnet andre som kan gjøre det?

  Kari Brenna Oppi

  Mandag 09.01.2023
  Det er kommunevalg til høsten, folkens!!!

  Anita Patel

  Mandag 09.01.2023
  Hei, Knut Helge Drivenes. Ap, SV og R er i mindretall i kommunestyret. For litt over et pr siden brøt vi med MDG da de åpnet for å privatisere barnehager i Lørenskog. Sp samarbeider med H og FrP i Lørenskog.

  Per Kolseth

  Mandag 09.01.2023
  Dette støttes.

  Knut Helge Drivenes

  Søndag 08.01.2023
  Latterlig å si mase om at høyresiden er årsaken når AP styrer etter samarbeid med både MDG og SP som også stemte imot. De som styrer må kunne klare å få et flertall for dette i egne rekker. At høyre stemte imot er en stor skuffelse og de bør revurdere dette asap.