1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Initiatinv for å utbedre tilbudet for Sandvolleyballbane på Torshov/Sagene?

  Oslo
  Initiatinv for å utbedre tilbudet for Sandvolleyballbane på Torshov/Sagene?
  Opprettet: 29.04.2023 av Mattis Spieler Asp
  Sluttdato for signering: 29.10.2023
  Vi som skriver under her ønsker at det blir prioritert flere volleyballbaner rundt eksisterende volleyballbaner på Voldsløkka og Lilleborg. Det er sprengt kapasitet på volleyballbaner på Voldsløkka og Lilleborg. Det er stort behov for forbedring av banene på Lilleborg. Dette er en perfekt arena for uorganisert idrett som tiltrekker seg beboere fra alle bydeler i Oslo og skaper stor trivsel. Vi foreslår følgende tiltak: 1) Kommunen skal tilrettelegge 4 nye baner ved siden av de eksisterende sandvolleyballbanene på Voldsløkka. 2) Kommunen skal samtidig sikre en permanent løsning for redskapsbod samt etablering av vannpost i tilknytning til anlegget på Voldsløkka. 3) Kommunen skal erstatte de to små volleyballbanene på Lilleborg med en fullverdig volleyballbane, da de små banene sjelden er i bruk og farlige siden det ligger kampestein rundt hele banen. 4) Utbedre med sand på eksisterende baner på Lilleborg. 5) Kommunen kan stenge Torshovgata mellom Lilleborg og trikkestallen for bilkjøring og tilrettelegge for sykkel, gange og en ekstra volleyballbane.
  361 av 300 underskrifter
  Se underskrifter Denne saken er lukket og kan ikke skrives under på lenger
  Denne saken er avsluttet. Kommentarfeltet er derfor stengt for nye kommentarer.

  13 kommentarer:

  Sami Safi

  Onsdag 16.08.2023
  Ja, takk!!!!!!!

  Joanna Majak Gundersen

  Torsdag 08.06.2023
  Vi trenger flere baner på Koll arena. Maaange barn i kø, og fulle baner hver dag!!!

  Kjetil Kristensen

  Onsdag 07.06.2023
  Flott

  Alex Haapamäki

  Mandag 05.06.2023
  Ja! Personlig tror jeg at det er mulig å utvide med 8 baner til på Voldsløkka, og at hvis man først skal bygge flere baner så kanskje det er verdt at virkelig gjøre det, sandvolleyball i Oslo har skikkelig underkapasitet det er masse folk som egentlig har lyst å spille men ikke gjør det for at det er så vanskelig å få tak i bane. Sandvolleyball vokser i Norden, Norge har hatt verldens beste lag i masse år som inspirert folk, og nå har også Sverige et av de mest likte topplagene i verlden, intresset for denne sporten som får folk hele veien opp til 60-70 årene å røre på seg med relativt få skader (pga snillt og lekent underlag altså sand som ikke sliter så veldig på knær, rygg og så videre) samtidig som den er veldig sosial er bare på vei opp.. Og jeg er helt sikker at satsing av penger på mer fasiliteter er en veldig bra investering i folkehelsen, både fysisk og psykisk. Hvis noen har lyst å høre tanker på hvordan jeg tror man kan få in 8 nye baner på Voldsløkka så kan man sende meg epost på alexhaapamaki@gmail.com

  Ingvild Veddeng

  Mandag 05.06.2023
  Ja, takk! Hadde vært flott med linjer på Torshov-banene også.

  Hanne Thelin

  Mandag 05.06.2023
  Kapasiteten har vært sprengt i årevis! Mange hvert år som ikke får trent aktivt pga. liten banekapasitet - påmeldinger som fylles opp på sekunder flere år på rad. På tide med flere sandvolleybaner både ute og spesielt også inne til vintersesongen.

  Birgitte Blitzner

  Søndag 04.06.2023
  Jatakk til flere baner :)

  Oda Hveem

  Søndag 04.06.2023
  Ja, takk til flere baner utendørs! Og ja takk til baner innendørs i Oslo. Hva med bygget til Schibsted Trykk ved siden av BI Nydalen, har lest at det kanskje skal blir gjort om til et aktivitetshus i regi av OBOS / Oslo kommune?

  Herman Palm

  Søndag 04.06.2023
  Absolutt et bra tiltak om det skulle skje ja. Lilleborg brukes også mye av skolene på dagtid. Jeg har hatt kroppsøving med foss vgs der flere ganger allerede.

  Eskil Engås

  Fredag 02.06.2023
  Vil ha flere volleyballbaner

  Benjamin Røen

  Søndag 14.05.2023
  Nydelig!

  Nor Larsen

  Søndag 30.04.2023
  Endelig noen som tar tak i dette!

  Tazad Houssaini

  Lørdag 29.04.2023
  Jaa takk