1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Ny håndballarena for breddeidretten og kvinnehåndball på Hoff skole

  Oslo
  Ny håndballarena for breddeidretten og kvinnehåndball på Hoff skole
  Opprettet: 26.05.2023 av Vilhelm Lae
  Sluttdato for signering: 26.11.2023
  Aker Topphåndball er en toppserieklubb i håndball kun for kvinner. Klubben er et resultat av et samarbeid mellom Njård og Ullern håndball og har siden sin grunnleggelse vært en avgjørende faktor for at jenter forblir i håndballen og ser en reise mot toppen og voksenhåndball. Spillerne i Aker Topphåndball er viktige rollemodeller for de mer enn 4000 jentene som spiller håndball i nærmiljøet og flere av elitejentene er viktige trenere i breddehåndballen. Det finnes kun et offentlig idrettsanlegg som er godkjent for toppidrett i håndball i Oslo. Denne hallen ligger på Oppsal, på motsatt side av byen i for Aker Topphåndball. Resultatet er at kvinnelige utøvere ikke får trening- og kampanlegg i sitt nærmiljø og må spille alle sine kamper på bortebane. Aker Topphåndball er eneste toppserieklubb i håndball uten eget kamp- og treningsanlegg. Samtidig ser vi at herreidretten prioriteres i hovedstaden med store anlegg tilpasset toppidretten. Nå er det på tide å anerkjenne kvinneidrett og prioritere de få idrettslagene som jobber dag og natt for å bedre kvinner sine muligheter innenfor idretten. Oslo Kommune skal bygge ny ungdomsskole på Skøyen, Hoff ungdomsskole. I denne skolen er det prosjektert en flerbrukshall med en flate. Det er avgjørende for jentehåndballen og Aker Topphåndball, at Oslo kommune utvider idrettsdelen av prosjektet til en flerbrukshall med to flater. På denne måten vil flere barn i et mangfold av idretter få treningstid og muligheten til å drive aktivitet. Samtidig vil idrettsanlegget kunne konverteres til en håndballarena og være en storstue for kvinnehåndballen, til inspirasjon for unge håndballjenter. Ullern bydel støtter Aker Topphåndball i arbeidet og Oslo idrettskrets bekrefter at det er mangel på anlegg og arenaer på Oslo vest. Støtt Aker Topphåndball og skriv under på dette oppropet slik at bystyret MÅ lytte til oss og utvide idrettsanlegget på Hoff. Oslo vest trenger et robust idrettsanlegg som tilfredsstiller kravene til både bredde og toppidrett. Dette anlegget vil komme titusener av mennesker til gode!
  355 av 300 underskrifter
  Skriv under sak Se underskrifter

  9 kommentarer:

  Monica sivertsen

  Lørdag 27.05.2023
  Se til Vestfold, Sandefjord, Larvik og Tønsberg som har et stort antall haller og et aktivt idrettsmiljø i hallidrettene. Avhengig av et større tilbud for å holde på ungdommene i sunne og trygge oppvekstmiljøer.

  Thomas Kejser-Lervik

  Lørdag 27.05.2023
  Oslo Vest har et skrikende behov for idrettshaller. Når der endelig bygges må der bygges stort nok til å kunne dekke behovet for flere idretter. Ikke la denne muligheten gå fra oss

  Tove Dina Røynestad

  Lørdag 27.05.2023
  Støtter dette initiativet.

  Marianne Løken

  Lørdag 27.05.2023
  viktig sak!

  Kristin Maltau

  Lørdag 27.05.2023
  Det er svært få tomter i sentrumsnære områder hvor det er mulig å bygge en skikkelig hall - ikke la denne sjansen går fra oss!! Behovet er allerede skrikende - og det blir ikke mindre i fremtiden om vi mener noen med å få barn og unge i aktivitet!

  Ingrid Fjeldsenden

  Fredag 26.05.2023
  Støtter dette initiativet fullt ut!

  Frikk Juell

  Fredag 26.05.2023
  Det er på høy tid at området får et anlegg som tilfredsstiller behovet til både bredde og toppidrett.

  Stian Gresmo Larsen

  Fredag 26.05.2023
  Viktig

  Heidi Hope Husaas

  Fredag 26.05.2023
  Lykke til!

  Legg til kommentar

  Kommentarer som ikke signeres med fullt navn, eller på annen måte bryter med vilkår for bruk, vil bli slettet.

  Skriv under denne saken

  Fyll inn navn, adresse og postnummer for å signere saken. Informasjonen må oppgis slik at signaturen din kan verifiseres.