1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Innbyggerinitiativet for Rezas plass

  Oslo
  Innbyggerinitiativet for Rezas plass
  Opprettet: 12.09.2023 av victoria pihl lind
  Sluttdato for signering: 12.03.2024
  «Innbyggerinitiativet for Rezas plass» ønsker at det opprettes en offentlig plass i bydelen i Rezas navn og vil fremme innbyggerforslag til Bydelsutvalget om dette. Vi trenger minimum 300 underskrifter fra innbyggere bosatt i Sagene bydel. Både barn, ungdom og voksne i bydel Sagene kan skrive under! «Alle» kjente Reza i bydel Sagene; barn, ungdom, voksne. Reza levde og åndet for sitt nærmiljø og han brant særlig for ungdommene i bydelen - med Reza ble Sagene en bydel hvor ungdommene våre ble tatt på alvor og sett på som en ressurs. Da Reza gikk bort 30.10.22 mistet mange hundre ungdommer en viktig voksenperson i sitt liv – en støttespiller, en som heiet på dem og så dem. Gjennom sommerjobbordning, Fellesskap og respekt, Festival for alle, leksehjelpordninger, samarbeid med Torshovdalens aktivitetshus, Sagene IF, Skeid, biblioteket og skolene arbeidet Reza utrettelig for en inkluderende bydel. Kjennetegnet for Rezas engasjement var å skape møteplasser: trygge steder, sosiale rom inne og ute, der barn, unge og voksne kunne være sammen, bli kjent og lære av hverandre. Rezas plass skal være en møteplass i Rezas ånd, et sted som kan fylles med sosialt, kulturelt og politisk innhold, nå og i framtiden. For å få til dette trenger vi underskrifter fra bydelens innbyggere!
  288 av 300 underskrifter
  Skriv under sak Se underskrifter

  5 kommentarer:

  Hanan Mehdi

  Torsdag 14.09.2023
  Jeg støtter for dette

  Sondre Bjaberg

  Torsdag 14.09.2023
  Jeg støtter for dette

  Tom Byberg Torstensen

  Torsdag 14.09.2023
  Bra initiativ og han fortjener det.

  Shawn Camille Skarheim

  Tirsdag 12.09.2023
  Shawn Camille Skarheim

  Hjørdis Kurås

  Tirsdag 12.09.2023
  Rezas plass skal være en møteplass i Rezas ånd, et sted som kan fylles med sosialt, kulturelt og politisk innhold, nå og i framtiden.

  Legg til kommentar

  Kommentarer som ikke signeres med fullt navn, eller på annen måte bryter med vilkår for bruk, vil bli slettet.

  Skriv under denne saken

  Fyll inn navn, adresse og postnummer for å signere saken. Informasjonen må oppgis slik at signaturen din kan verifiseres.