1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Overgangsfelt og trafikklys i Davangerkrysset

  Askøy, Vestland
  Overgangsfelt og trafikklys i Davangerkrysset
  Opprettet: 06.05.2024 av Sonja Andreassen
  Sluttdato for signering: 06.11.2024
  Veikrysset Davangerveien5622 / Ravnangerveien562 er ikke trygt nok. Vi som bor her bør ha en trygg måte å krysse veien på. Dette er en veisone med skummel høy fart og det er ikke trygt for verken voksne eller barn å krysse der. Her bør vi få overgangsfelt med trafikklys eller en undergrunn. Davanger er en stor bygd med mange innbyggere ikke minst ungdommer som fortjener å bevege seg fritt og trygt til nærliggende steder som Ravnanger og Tveit uten bruk av bil og buss. Dette bør det legges til rette for. Sonja Andreassen
  176 av 300 underskrifter
  Skriv under sak Se underskrifter

  9 kommentarer:

  Øystein Danielsen

  Onsdag 15.05.2024
  Inge. Vi betaler mere enn nok i bompenger/avgifter om ikke vi i tillegg skal finansiere vegvesenet med utbedring av siktsoner i tillegg. Setter de ned farten til 50 km/t forbi krysset er det meste gjort. Kosterbare ett par skilt + oppsetting.

  Marit Breivik

  Fredag 10.05.2024
  Vi har ingen å miste !! På tide å sette ned fartsgrensen fra Åsebø til Ravnanger. Davangervegen er smal og uoversiktlig og trenger å utvides og asvalteres.

  Inge Torgersen

  Torsdag 09.05.2024
  Ta kontakt med Statens vegvesen for å få satt ned fartsgrensen til 60km i Ravnanger Vegen Fra og Med Meny og til og med Askøy Dekklegging i Åsebø Vegen. Fjellets Skrekk Inge Leirheim har den 07.05.24 Gitt fastpris på 150000kr,for å fjerne haugen med lengde 33 m.(Høgre side før Davanger Krysset. Dette utgjør omlag 1000kr på hver hus stand i bygdene Davanger og Breivik. Massene leveres Godkjent Deponi tilAskøy Dekklegging as.

  Ida Elise Berentsen

  Tirsdag 07.05.2024
  Vi har ingen å miste. Vi trenger å ha en trygg måte å krysse denne veien på. Det er en høy fartsone som folk også kjører for fort i.

  Emily Elin Elvsaas

  Tirsdag 07.05.2024
  Jeg tenker at dette vil være veldig bra for kommende barn på ungdom skolen og for barn med masse venner på ravnanger og lengre ut fordi da kan de sykle,gå og ta el istede for at foreldre må kjøre frem og tilbake for og levere og hente barna sine og det er lettere for foreldre og la barna sine gå,ta El eller sykkel hvist de vet at det er trygt for barna og komme seg over veien. ❤️

  Britt Eeg

  Tirsdag 07.05.2024
  Er enig med undergang, har barnebarn som bruker veien .

  Arnt Vermedal

  Mandag 06.05.2024
  Støtter en kulvert under veien mot gamleveien nedfor BIR Askøy. Burde være en kurant sak å lage til. Stedet er mindre egnet for lyskryss/gangfelt på grunn av veiens beskaffenhet og sikt på veien selv med redusert fart. En undergang er beste løsning.

  Christine Dalehaug

  Mandag 06.05.2024
  Dette vil være kjempe bra for bygden vår og ikke minst barna våre som snart kommer til å ville krysse de veien. Dette vil også trygge oss foreldre at barna våre kan krysse den veien på en god måte.

  Berit lise breivik

  Mandag 06.05.2024
  Ønsker dette da det er viktig for meg. Da jeg besøker mine foreldre i Breivik ofte

  Legg til kommentar

  Kommentarer som ikke signeres med fullt navn, eller på annen måte bryter med vilkår for bruk, vil bli slettet.

  Skriv under denne saken

  Fyll inn navn, adresse og postnummer for å signere saken. Informasjonen må oppgis slik at signaturen din kan verifiseres.