1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Svendsenhuset´s kveldstilbud kan IKKE legges ned!!

  Time, Rogaland
  Svendsenhuset´s kveldstilbud kan IKKE legges ned!!
  Opprettet: 31.05.2024 av Benedicte Tønnessen
  Sluttdato for signering: 01.12.2024
  Etter mye frem og tilbake er det sagt at kveldstilbudet blir lagt ned på Svendsenhuset! Dette er for personer som har besøk av kommunen heime, av/på i mestringsenheten som har problemer med å komme seg ut på fritidstilbud ellers i kommunen. Dette er personer med diverse psykiske problemer som ikke klarer å komme seg ut på andre aktiviteter. For det er viktig å ha et fritidstilbud å reise ut til på kvelden, og for å kunne være helt selv selv. For veldig mange er det vanskelig å komme seg ut, men på dette tilbudet er det mye lettere da en kan være seg selv, kan slappe av, bare sitte sammen og drikke en kopp kaffe eller te å se mennesker. Noe som bare kan være til hjelp å skifte stue for en som kanskje sliter med en usynlig sykdom. Dette er et lavterskel tilbud som er noe helt utrolig viktig for mennesker som lider av en psykisk sykdom, noe politikerne IKKE forstår!! Selv folk med noen usynlige problemer har like mye behov for å være sosial som alle andre som faktisk klart å være på andre steder der det er andre miljøer enn slik på dette tilbudet på Svendsenhuset på kvelden. Om politikerne ikke forstår at tilbudet her brukes av folk med diverse usynlige problemer så har de også et problem! For politikerne er dette kun et tilbud for gud og hvermannsen som bruker all annet tilbud. Men dette er noe helt annet!! Dette tilbudet kan ikke legges ned!! Dette er alt for viktig for samfunnsborgere i Time kommune! Bli med å signer under denne saken for å beholde kveldstilbudet på Svendsenhuset på Bryne!!! Dette kan IKKE bli nedlagt!!

  Én kommentar:

  Kristine Skretting

  Lørdag 01.06.2024
  Vi er en god gjeng som bruker tilbudet ukentlig. Vi er mange som er utrolig takknemlig for at det finnes ett tilrettelagt tilbud for mennesker med utfordringer. Vi ser det som svært trist om tilbudet legges nå ned, på bakgrunn av innstramminger i det økonomiske. Kveldstilbudet på Svendsenhuset er det eneste tilrettelagte tilbud til voksne i time kommune. Om en da mister dette tilbudet, mister vi også noe viktig.

  Legg til kommentar

  Kommentarer som ikke signeres med fullt navn, eller på annen måte bryter med vilkår for bruk, vil bli slettet.

  Skriv under denne saken

  Fyll inn navn, adresse og postnummer for å signere saken. Informasjonen må oppgis slik at signaturen din kan verifiseres.