Meny Søk
1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Utbedring av RV 562 og FV 220

  Hordaland
  Utbedring av RV 562 og FV 220
  Opprettet: 11.03.2016 av Davanger og Breivik nærmiljøgruppe
  Sluttdato for signering: 01.08.2016
  Hjelp oss å få saken behandlet hos Fylkeskommunen! Etter flere ulykker og nesten ulykker i omtalt kryss har flere av innbyggerne på Davanger og Breivik ytret et ønske om at nærmiljøgruppen skulle på vegne av bygdene ta dette videre til Fylkeskommunen. Vi tregner 500 underskrifter for å få saken behandlet i Fylkeskommunen og oppfordrer derfor alle til å signere. Krysset bør utbedres med: • Lys • Utvidet siktsone • Avkjøringsfelt • Redusert fartsgrense til 60 km/t før og etter krysset på RV 562 Singer om du er enig!
  579 av 500 underskrifter
  Se underskrifter Denne saken er lukket og kan ikke skrives under på lenger

  6 kommentarer:

  Bjarne Riisnes

  Torsdag 07.07.2016
  Det som bør taes med i arbeidet er å få åpnet opp gamleveien fra Davanger til Ravnanger som sykkel/gangvei - Få laget undergang under hovedveien og videre opp bak miljøstasjonen. Alt ligger klart eneste som må lages er undergangen under hovedveien samt rydding av strekningen ned forbil "Arken" - Lavkost tiltak som øker sikkerheten spesielt for våre myke traffikanter.

  Arve Mikkelsen

  Tirsdag 28.06.2016
  Det må gjøres noe straks. Jeg kjører drosje her i kommunen og kjører mye til Davanger men det er med livet som innsats flere ganger da spesielt man skal ut av krysset og det kommer biler i stor fart fra Åsebø, da hjelper det lite hvor raskt jeg er til å akselerere opp i 80 kmt når det kommer en andre veien som har for stor fart. Har sett 5 alvorlige ulykker der selv og flaks at det har gått så bra, men det gjør det sikkert ikke neste gang. Biler som skal inn til Davanger er også vanvittig utsatt så vær så snill å gjøre noe strakstiltak før vi må miste noen !

  Jan Gunnar Torgersen

  Søndag 13.03.2016
  Hei. Det er helt greit med underskriftkampanje og alle forslagene til forbedringer men det mest effektive og raskeste til å få gjennomslag for er å få nedsatt fartsgrense til 50 km.

  Inge Torgersen

  Lørdag 12.03.2016
  Behold fartsgrensen og lag påkjørings felt til Davanger ved Og ta i bruk buss lommen å femti meter til. Det er gamle på Davanger uten Mail,så nærmiljø gruppen Må gå fra dør til dør.

  Stig sundstrøm

  Fredag 11.03.2016
  Behold fartsgrensen og lag av og på kjøringsfelt. Mangen der ute som ikke klarer og holde seg til fartsgrensen allikevel.

  Øystein Danielsen

  Fredag 11.03.2016
  Ved å sette ned fartsgrensen til 50 km/t er de fleste problemer i dette krysset løst

  Legg til kommentar