Meny Søk
1 Beskriv din sak
2 Samle underskrifter
3 Få saken vurdert

  Skjenkenekt til strippeklubber

  Oslo
  Skjenkenekt til strippeklubber
  Opprettet: 11.04.2016 av Ane Stø
  Sluttdato for signering: 11.05.2016
  Vi ønsker at følgende forslag behandles i Oslo bystyre: Som hovedstad skal Oslo være en foregangsby når det gjelde rå beskytte oss mot bakmenn som tjener på salg av kvinners kropper, og mot objektivisering av kvinner. Vi ønsker en by der kvinner kan bevege seg fritt, og ikke gjøres til varer for kjøp og salg. Strippeklubber er derfor et uønsket element i Oslos uteliv. Strippeklubbene er avhengige av å selge alkohol for å tjene nok penger til å fortsette sin kvinnefiendtlige virksomhet. Bystyret ber byrådet om å utrede og fremme en sak for bystyret om endringer i skjenkereglene, der næringsetaten kan nekte skjenkebevilling til virksomheter som har stripping, lap dance eller toppløsservering som en del av sitt underholdningskonsept.
  100 av 300 underskrifter
  Se underskrifter Denne saken er lukket og kan ikke skrives under på lenger

  3 kommentarer:

  Gjør Oslo menneskevennelig

  Fredag 15.04.2016
  Kjempeviktig sak. Bordeller og stripping undergraver kvinners seksuelle integritet i samfunnet. Det er en grunn til at mange kvinner ikke "tør" å gå ut uten sminke, at mange voldtatte kvinner føler at det er deres feil, at mange kvinner kvier seg for å delta i offentlige debatter fordi de blir voldtatt verbalt, kvinner blir også bedt om å ha på seg sykkelshorts for å ikke bli voldtatt. Så det er en lang vei før kvinner blir tatt på alvor. Og bordeller og stripping er et utrykk for kvinnefiendtlige holdninger. Er en for disse tingene så kjemper en i realiten for de "stakkars" hallikerne og horekundene som ikke skyr noen midler for å misbruke og mishandler kvinner.

  Elisabeth K

  Onsdag 13.04.2016
  Flott å få vekk det ekle svineriet som foregår slike steder. :9

  Norsk, Stripper og Feminist

  Tirsdag 12.04.2016
  Jeg beveger meg allerede fritt i denne byen. Ved å opprette en slik kampanje virker det som at det er dere som setter begrensninger på MIN kropp og hva jeg selv ønsker å gjøre med den. Syns det er trist at Ottars tolkning av feminisme er å fortelle kvinner at de er objektifiserte og strebe etter å ødelegge arbeidsplassene deres. Skammelig.

  Legg til kommentar